Водолеите не са от този свят и това е по-скоро

...
Водолеите не са от този свят и това е по-скоро
Коментари Харесай

Как да се харесате на Водолея: 5 важни съвета

Водолеите не са от този свят и това е по-скоро комплимент, в сравнение с забележка. Представителите на тази зодия са извънредно невероятни, затова методът към любовта към тях би трябвало да бъде необикновен.

Не забравяйте, че да намерите съвършения човек и да го впечатлите са две разнообразни неща. Ако сте се влюбили във Водолей и се интересувате от него, препоръките, разказани по-долу, ще ви оказват помощ да затвърдите триумфа си.

Водолеите обичат спонтанноста

Предсказуемостта не им е мощна страна, тъй че те чакат същото и от вас. Ако в действителност желаете да извършите мощно усещане на Водолей и да му се харесате, пробвайте се да бъдете непредсказуеми. Водолеите го обожават.

Да, би трябвало от време на време да си почивате от сходно държание, само че в случай че сте допустимо най-предвидими и скучни, тогава възможностите ви със зодията ще клонят към нула. Те ненавиждат, когато някой е прекомерно закостенял във връзка с връзките.

Научете се да се смеете и да бъдете занимателни

Скуката за всеки Водолей е нещо доста неприятно и неприемливо. Ако човек е отегчителен, те се пробват да контактуват с него допустимо минимум. Не се опасявайте да се смеете от сърце и да се забавлявате.

Дори и да сте чудноват човек, Водолеите несъмнено ще обмислят кандидатурата ви за поста на тяхна половинка, само че в случай че излъчвате отчаяние, никакви други ваши плюсове няма да могат да ги убедят да ви дадат късмет. Водолеите обичат хора, които излъчват оптимизъм и могат да бъдат радостни в сложни моменти.

Не усложнявайте 

Водолеите ненавиждат, когато се напрягат в една връзка. Те са простичко устроени хора, тъй че и вие би трябвало да сте такива, тъй като единствено по този метод те ще могат да се насладят на общуването с вас.

Трябва да покажете на този човек, че няма да го критикувате. Вероятно сте чували израза „ елементарен като пет цента “. Ако сте подобен човек, Водолеите несъмнено ще ви виждат и сигурно ще желаят да поддържат връзки с вас. В резултат на това влюбването в този човек ще бъде доста по-лесно.

Дайте късмет на Водолея да бъде основният

Водолеите обичат да играят ролята на водач в една връзка. Поемете самодейността в началните стадии, само че по-късно отстъпете място на Водолея. Направете това тъкмо сега, когато представител на тази зодия желае да ви предложения някъде за първи път. Водолеите обичат да имат надзор, тъй че не се опитвайте да доминирате над тях.

Развивайте се интелектуално

Ако не сте интелигентен, ерудиран и просветен човек, би трябвало да покажете на Водолея, че се пробвате да поправите това. Водолеите ненавиждат тези, които са спрели в развиването си, само че се държат по този начин, като че ли в близост има единствено простаци. Водолеите доста обичат да поддържат връзка с хора, от които могат да научат нещо.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР