Водолеи споделете представите, надеждите и желанията си и светът ще

...
Водолеи споделете представите, надеждите и желанията си и светът ще
Коментари Харесай

Уникален анализ за зодия ВОДОЛЕЙ

Водолеи споделете визиите, очакванията и желанията си и светът ще ги поддържа. Останете във връзка със света към вас, с цел да може той да разбере прозренията ви. В редовете по-долу ще прочетете неповторим разбор за зодия Водолей.
Ако би трябвало да опишем Водолеите с една дума те са МЕЧТАТЕЛИ.
 
ВОДОЛЕЯТ Е СЛОЖЕН ЗНАК
Заради названието му доста хора го считат за воден, само че той в действителност е въздушен. Водолеят стои като голяма фигура във вселената, изливайки вода от огромна урна в нашия свят. Така ни дава хрумвания, нововъведения, открития и радикални промени на действителността посредством своята вода от безплътно естество.
СТИХИЯ: ВЪЗДУХ
Като третият и финален въздушен знак, вие сте тези, които обезпечават хрумвания и концепции. С късовете информация от Близнаците и равновесието и чувствителността на Везните, Водолеят се придвижва към чисто нови хрумвания и мисли, ориентирани към възстановяване и развиване на обществото. Новите фешън трендове се основават от Водолеи, които ги изоставят незабавно, щом станат всеобщи!

 СТИХИЯ: ВЪЗДУХ.

 
УМ: Вашият огромен, широкообхватен мозък може да огледа от птичи взор всяка обстановка и ще намерите повече от един метод да я подобрите. Вие сте преподавател, мъдрец и първенец на човешката раса. Предайте това, което е в съзнанието ви на останалите и ще сте свършили страхотна работа.
  ТЯЛО: Вие въпреки всичко населявате тяло, макар че не се интересувате изключително от детайлностите за него. Тъй като сте по-интелектуални, в сравнение с свързани с физическото, ще е добре да научите повече за здравето и положителната форма. Имате естествена вътрешен глас за доста хора и обстановки, само че не постоянно дочувате гласа на тялото си. Нека физическото здраве да стане едно от новите ви занимания, с цел да сте в добра форма, тъй че светът да се възползва от невероятния ви разум и всичко останало, което можете да му предложите.
  ДУХ: Виждате това, което следва и устремено вървите към него. ЕНЕРГИЯ: НЕПОДВИЖНА
Водолеят е последният имобилен знак от зодиака и съгласно нас сте най-фиксираният от всичките. От четиримата Телецът има известност на инатлив. Лъвът основава усещане на нахален. Скорпионът е насилствен и загадъчен. Но Водолеят е самоуверено непреклонен, от време на време даже когато е явно, че би трябвало да направи идната стъпка! Затова Водолеите могат да останат неразбрани - вие сте първите, които ще излезете с коренно нови хрумвания, само че може да сте последните, които да извършите дисциплинирано и най-простата задача. Да сте неподвижни и непредвидими е забавна композиция.

 Уникален разбор за зодия ВОДОЛЕЙ
ПСИХИЧЕСКА СФЕРА
Вие сте представители на един от най-ясновидските знаци от зодиака, ръководен от планетата Уран, която е открита някъде по времето на Американската и френската революции. Вие сте сензитивен правоприемник на импулси от невидими светове, което изяснява за какво сте толкоз изобретателни и непредвидими.

Никой не може да ви каже какво да вършиме. Дори като дете не сте имали предпочитание да се подчинявате на правила и стандарти. Като възрастни може и да сте се научили по какъв начин да се сливате с тълпите, само че вътрешно ги ненавиждате. Въпреки че Водолеят ръководи групите и другарствата, вие в действителност се чувствате по-удобно в по-малки групи от хора.

Вие сте лидер - имате гений за преподавател, подстрекател и кумир непредпазливо - само че не търсите удивление. Вие се пробвате да измененията света.
ФИЗИЧЕСКА СФЕРА
Водолеят ръководи долната част на краката и е изключително предразположен на контузии в глезените - навяхвания, изкълчвания и отоци. Проблеми с пищялите също могат да се появят.

Под въздействие на Уран - планетата, под чието влияние е вашият знак, сте доста чувствителни към атмосферните въздействия, околната среда, земните трептения. Трябва да обръщате внимание както  на интуицията си, по този начин и на физическото положение на тялото си. Кръвообращението ви също може да бъде наранено!

 
Диетата на Водолея
 Диетата на Водолея Няма причина да имаме вяра, че внезапно сте станали конформисти, що се отнася до храната. Водолеите имат характерни желания, като никое от тях не е предсказуемо и всичките са претенциозни. Ако ви се е приискала вкусна пастичка, тя би трябвало да бъде от обичаната ви сладкарница, без значение какъв брой неловко е да стигнете до там. Имате си обичани храни, без които не можете.

Водолеите нормално не преяждат. Вие сте по-избирателни и не обичате да се увличате в количествата. Но в случай че се чувствате задушавани, отегчени или не успявате да намерите аудитория, която да оцени концепциите ви, може да започнете да задържате силата си в себе си.

Вашият знак ръководи аурата - енергийната обвивка на тялото. Аурата се трансформира с всяко поемане. Можете да увеличавате аурата си, когато ви е належащо повече разстояние сред вас и света, или пък да увеличите обиколката на талията си - от време на време и двете дружно. Ако установите, че сте предразположени към напълняване, би трябвало добре да се вгледате в прочувственото си положение. Доволни ли сте от работата и персоналния си живот? Живеете ли по метод, който ви разрешава да сте същински неповторимата персона, която сте?

 Водолеите се нуждаят от глас!
Водолеите се нуждаят от глас!
Ако вашият не се чува от близките, можете да напълнеете от обезсърчение посредством преяждане, прекалено много алкохол, или недоспиване (или композиция от трите). Алкохолът може да притъпи чувството, че сте неразбрани, само че това е рискова и краткотрайна кръпка. Ако не спите добре, ще ви би трябвало повече гориво, с цел да изкарате деня. Това е обаян кръг. Ако сте Водолей с наднормено тегло, би трябвало да измененията нещо в живота си, преди да започнете диета , другояче просто ще си върнете килограмите назад.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР