Водно строителство АД - една от фирмите, работили по строежа

...
Водно строителство АД - една от фирмите, работили по строежа
Коментари Харесай

Фирма, получила 84 млн. от строежа Хемус, обвини Рашков в репресия

" Водно строителство " АД - една от компаниите, работили по градежа на автомагистрала " Хемус ", дефинираха разкритията на вътрешния министър Бойко Рашков като " дейни мероприятия с предизборни цели ".

Припомняме, че за Лот 5 компанията е получила 84 млн. лв. предплатено, като множеството пари са отишли в кухи компании и изтеглени в брой.
 Дотук добре - каузи и документи, само че арест - по кое време? Дотук добре - каузи и документи, само че арест - по кое време?
Само който не е пътувал години наред по " Хемус " може да има вяра, че всички планувани за автомагистралата пари са вложени в нея. Дупки, нерав...

" Намираме директна връзка сред погрешните внушения, отправени през днешния ден, репресиите, на които сме подложени, и присъединяване ни в справедливите и законни митинги на пътно-строителния отрасъл. От всички данни, изнесени на конференцията, правилен е само фактът, че “Водно строителство ” АД има законно подписан контракт с държавното сдружение “Автомагистрали ” ЕАД за доставка на материали/наем на машинизация за сектор от Автомагистрала Хемус ", безапелационни са от компанията в известие до медиите.

Според известието те оказват цялостно подпомагане на органите на реда, само че „ в случай че тази политическа принуда продължи, управлението на " Водно строителство ” АД няма да се поколебае да потърси правата си пред съответните български и европейски институции “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР