Водни препятствия се образуват по пешеходните пътеки след всеки дъжд

...
Водни препятствия се образуват по пешеходните пътеки след всеки дъжд
Коментари Харесай

Проблем! Водни препятствия тормозят варненци след всеки дъжд

Водни трудности се образуват по пешеходните пътеки след всеки дъжд във Варна, видя кореспондент на Varna24.bg .

Хората вземат участие в самобитен " Сървайвър ", като хем би трябвало безвредно да пресекат, хем да бързат да не бъдат опръскани от коли, хем да си пазят крачолите от огромната локва, хем да не цопнат в нея...

Масово малките екрани отразяват единствено затънали коли в дъждовете, а за нас - елементарните пешеходци, ни дума, ни стон, оплакват се варненци.

Положението е повече от трагично, защото постоянно - я възрастни хора, я майки с деца, се опръскват, мъчейки се да прескочат локвите, образували се върху " зебрите ", само че не съумяват и се опръскват с вода и тиня, описаха продавачи в магазини край пешеходните " зебри ", които след всеки дъжд гледат една и съща картинка - " изкъпани " пешеходци.

Крайно време е да се вземат ограничения и пешеходните пътеки да бъдат повдигнати. Така хем по-тях няма да се образуват локви, хем водачите ще понижават скоростта, оферират варненци.

Трите фотоси от колажа ни са снимани в един регион, близки една до друга улици. Това единствено удостоверява обстоятелството какъв брой е огромен казуса, защото такива локви има съвсем на всяко кръстовище по време и след дъжд във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР