Водната криза си е водна криза, но има и по-важни

...
Водната криза си е водна криза, но има и по-важни
Коментари Харесай

НСО да пази А.Д. и Д.П. по тарифи? Нека и гвардейци да има, и мавзолей

Водната рецесия си е водна рецесия, само че има и по-важни неща от нея. Ето да вземем за пример от Движение за права и свободи оферират промени в закона за НСО. По-конкретно пишат по какъв начин страната да обезпечава защита на Ахмед Доган и Делян Пеевски. Началникът на НСО трябвало да предлага значимите фигури, които са в заплаха, а министърът на финансите да утвърди цена, по която застрашените сами да си заплащат защитата.
Ефектът е: страната няма да се охарчва, а най-ценните за нацията субекти ще са живи и здрави. И богати, допълваме подходящо.

Ето подобен текст плануват патриотите от Движение за права и свободи за смяна на Закона за НСО „ в сходство с поетия от ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ ангажимент по отношение на защитата на почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган и депутата от ПГ на Движение за права и свободи господин Делян Пеевски “, оповестява централата на придвижването.

Законопроектът е импортиран от депутатите Мустафа Карадайъ, Делян Пеевски, Йордан Цонев и Хамид Хамид. Както се поставя.

Целта е защитата на тези лица да не е за сметка на бюджета на Националната работа за защита, като по този метод ще се реализира забележителна финансова дисциплинираност и ограничение на разноските за защита, без да се обиден неприкосновеността и правата на охраняваното лице. Дотук добре, само че двата колоса заслужават доста повече.

Затова група жители предлагаме още:

- Освен да се охраняват от чиновници на НСО, които са обучавани и тренирани за сметка на българските данъкоплатци, на Доган и Пеевски да се обезпечи публична отбрана от основния прокурор, КПКОНПИ, Национална агенция за приходите, ДАНС и Министерство на вътрешните работи заради тяхната голяма полезност за нацията. Неофициална те имат, време е за публична такава.

- Всяка заран пред Боянските сараи и хотел „ Берлин “ почетна гвардейска рота да посреща с почести двата стълба на страната.

- Най-добрите занаятчия готвачи да се грижат за дневното меню с подбрани блага от българската земя.

- Специално определени лекари гастроентеролози да поставя всекидневни грижи за перисталтиката и постоянното изхождане на техни величества.

- Военни експерти и техника да поемат защитата на парцелите, фирмените офиси, ТЕЦ-ове, ВЕЦ-ове и прочие, притежавани от двамата скъпи.

- Министърът на финансите и екип специалисти публично да поемат валутните интервенции разпределението на паричните потоци на Доган и Пеевски към офшорки и непознати банки.

- Външното и военното разузнаване да им рапортуват всяка заран за ситуацията на тихия фронт, както от дълго време вършат другите секрети служби. Ред би трябвало, ред.

- Да се дефинира график, по който възпитаници, студенти, трудещи се и пенсионери да могат да показват своето удивление и признателност към двамата строители на нова България.

- На мястото на Мавзолея на Георги Димитров да се повдигнат два нови белокаменни мавзолея за Доган и Пеевски. Господ здраве да им дава, само че дано сме подготвени, в случай че ги изненада някоя американска ракета… Сакън.

- Поради тяхното рядко появяване онлайн, Вежди Рашидов да провежда извайването на восъчни фигури, пред които популацията и сътрудниците им политици и олигарси да могат да показват своите дълбоки усеща към двамата национални герои.

- Предлагаме също държавното управление непосредствено да им дава по един милиард годишно по някоя стратегия, я за селски региони, я за ремонт на язовири. Да не губят време, тези соколи на политиката и бизнеса, за печелене на публични поръчки, придобиване на активи на КТБ, засмукване на непознати компании и бизнеси, което пък постанова цялата страна да им спомага. Излишно е.

- Да не забравим: всички министерства и институции да се абонират за изданията на Пеевски. Това ще повдигне равнището на свободното слово и свободата на медиите. Стига това 111-о място ни е боло очите!

- Да се вкара още веднъж самооблагането, с цел да могат всички жители да дадат непринудено средства за изграждане на техни монументи в цялата страна, а също и в чужбина, където 2,5 млн българи тъгуват за двамата възрожденци и будители от нов вид.

Това са нашите скромни допълнения.

Предлагаме още поправката „ Доган-Пеевски “ в закон за НСО да бъде гласувана в Народното събрание на 19 февруари. Нека по този метод националните избранници и всички ние почетем паметта на Апостола, който в случай че можеше да види от горната страна какви ги вършим, щеше да ни… Е, знаете какво щеше.

Група жители

П.П. Много молим НСО и значимите фактори в страната да кажат най-сетне, кой заплашва обичаните на цялостен народ национални и интернационални дейци, та да се реши този проблем. Ще излязат непринудено момчетата с агнешките главички и с плакатите в поддръжка на новия основен прокурор по улиците. Българският народ знае по какъв начин да пази своите любимци…
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР