Водната криза ни удари много силно. Трябваше бързо да изляза

...
Водната криза ни удари много силно. Трябваше бързо да изляза
Коментари Харесай

Кметът на Перник разкри какви са разликите между Нинова и Борисов

Водната рецесия ни удари доста мощно. Трябваше бързо да изляза от облика на политическа фигура. Кризата беше овладяна бързо, макар че никой не очакваше. Това съобщи пред Нова телевизия кметът на Перник Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в.

"В началото на мандата можеше да остана в чисто партийния си облик, да залепвам етикети и да упреквам. Но в сериозната обстановка видях вяра в изпълнителната власт. Те видяха, че е имало неточности, само че прокуратурата бързо взе нещата в ръце ", разкри още той.

"Има мусене и непремерено говорене от избрани ръководители на моята партия. Българска социалистическа партия изпусна шанса си за ръководство, посредством точни послания и хора, които да вдъхват доверие ", съобщи кметът на Перник.

"Поведението на Нинова демонстрира, че се съревновава с Бойко Борисов, като че ли са на едно поле. Разликата е че, Борисов е построил партията си от нулата, а Нинова е определена за водач след това ", разкри социалистът.

"Развявахме Радев като знамето на успеха, само че нещата се трансформираха. Не може ти да си го издигнал, подкрепил, а най-после на мандата му да не можеш да кажеш "той сгреши " или "издигаме го за втори мандат ", сподели Владимиров.

"БСП първо да победят ГЕРБ, след това да ми дават оценка ", разяснява Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР