Водната криза ни удари много силно. Трябваше бързо да изляза

Водната криза ни удари много силно. Трябваше бързо да изляза ...

Кметът на Перник разкри какви са разликите между Нинова и Борисов


Водната криза ни удари много силно. Трябваше бързо да изляза от образа на политическа фигура. Кризата беше овладяна бързо, въпреки че никой не очакваше. Това заяви пред Нова телевизия кметът на Перник Станислав ВладимировСтанислав ВладимировСтанислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 г. в София. Завършил е средното си образование в.

"В началото на мандата можеше да остана в чисто партийния си образ, да лепя етикети и да обвинявам. Но в критичната ситуация видях надежда в изпълнителната власт. Те видяха, че е имало грешки, но прокуратурата бързо взе нещата в ръце", разкри още той. 

"Има сърдене и непремерено говорене от определени ръководители на моята партия. БСП изпусна шанса си за управление, чрез точни послания и хора, които да вдъхват доверие", заяви кметът на Перник. 

"Поведението на Нинова показва, че се съревновава с Бойко Борисов, сякаш са на едно поле. Разликата е че, Борисов е построил партията си от нулата, а Нинова е избрана за лидер впоследствие", разкри социалистът. 

"Развявахме Радев като знамето на победата, но нещата се промениха. Не може ти да си го издигнал, подкрепил, а накрая на мандата му да не можеш да кажеш "той сгреши" или "издигаме го за втори мандат", каза Владимиров. 

"БСП първо да победят ГЕРБ, после да ми дават оценка", коментира Станислав ВладимировСтанислав ВладимировСтанислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 г. в София. Завършил е средното си образование в.

Източник: novini.bg