Водим здравословен начин на живот, спортуваме. Внимаваме какво ядем, искаме

...
Водим здравословен начин на живот, спортуваме. Внимаваме какво ядем, искаме
Коментари Харесай

Fun Wine - вино, създадено за забавление

Водим здравословен метод на живот, спортуваме. Внимаваме какво ядем, желаеме да изглеждаме и да се усещаме добре. Естествено, обичаме и да купонясваме с пиво в ръка, само че знаем, че алкохолът по никакъв начин не пасва на режима ни.

Затова избираме Fun Wine - напитката, с която се забавляваме цяла нощ без скрупули - освен за количеството, само че и за калориите.

Fun Wine е напълно от естествени съставки, няма глутен, а захарта е сменена от натуралния подсладител Monk Fruit. Има и освен по-малко алкохол, само че и по-малко калории от обичайното вино - единствено 75-94 кcal на чаша. Точно това търсим все по-често.
 Снимка 479141

Вдъхновен от културата на Маями, Fun Wine построява марката си въз основата на изкуство, мода и музика. Защото виното не е наложително да е съпроводено със суетност, върви съвършено и със развлечение.

Все по този начин върви и с изкуство - потвърждават го стъклените арт бутилки, в които в началото се оферират нискоалкохолните и леко шампанизирани виновност на Fun Wine. Те вършат марката разпознаваема, само че в същински шлагер се трансформират кеновете от 250 мл. Продукт, опаковка и цена - в тях всичко е в съвършено съответствие.
 Снимка 479131

Младите хора се влюбват във Fun Wine кеновете - лесни за изстудяване, лесни за консумация, с тях купонът е на всички места с нас. Но те са и най-популярната различна опаковка за вино, имат рационална цена и без проблем пълнят две чаши за вино. Дали ще ги споделим, или ще удължим личната си приятност - зависи напълно от нас.

Насладата е и предстоящият резултат от ненадейно положителните комбинации, с които Fun Wine ни изненадва.
 Снимка 479262

Така във време, в което водата има усет на ягода, а тютюнът на дъвка, и ние (като всички останали) сме в търсене на нетрадиционни миксове и съставки. А Fun Wine ни предлага многообразие, измежду което да изберем своя усет на заниманието, и то - с пожеланото в последно време по-ниско алкохолно наличие.

Red Sangria - вино и плодове в танца на усета. Свежо като тропическите плодове и компактно като черните гроздови зърна и канелата.
 Снимка 479130

Coconut Chardonnay - неповторима композиция от два усета, които не сме предполагали, че си пасват по този начин добре. Гроздовите зърна шардоне, съчетани с кокос и ананас разпалват тропическите ни фантазии където и да сме.

Chardonnay Coffee Cappuccino - микс сред обичаната напитка за утрото и обичаната за вечерта, в който няма кофеин и добавена захар. За сметка на това получаваме богат усет на шардоне и ванилово капучино, а приятният свършек се слага от нотката шоколад.
 Снимка 479278

Cabernet Coffee Espresso - още една на пръв взор необикновена композиция, която доста бързо ще ни стане обичана. Гроздовите зърна от вид каберне се допълват идеално с плътния еспресо усет и мирис и още веднъж малко шоколад за цялостно наслаждение.

Moscato Strawberry и Moscato Peach - гроздето от вид Muscat Blanc е едно от най-предпочитаните и харесвани. Ароматно и интензивно, то се комбинира съвършено както с ягоди, по този начин и с праскови за още по-запомнящо се чувство.

Ето по какъв начин Fun Wine е не просто винена напитка, а същинско развлечение в красива опаковка. То е за шерване с другари и за всички тези мигове, за които си спомняме с усмивка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР