Водим ви в Рованиеми, Лапландия – дом на хиляди елени,

...
Водим ви в Рованиеми, Лапландия – дом на хиляди елени,
Коментари Харесай

Как отбелязват Коледа в легендарната родина на Дядо Коледа – Лапландия?

Водим ви в Рованиеми, Лапландия – дом на хиляди елени, елфи и на самия дядо Коледа.

Тук можете да се разноските с шейна, да видите северното зарево и да застанете от двете страни на Арктическия кръг. Мартин Стефанов от дълги години е туристически гид живее в Рованиеми, който се намира единствено на 10 км от селцето на дядо Коледа.

Здравейте от селцето на дядо Коледа в навечерието на празника. Зад мен има няколкостотин индивида пристигнали да видят стареца през днешния ден. Тези кули демонстрират къде тъкмо се намира северната полярна окръжност. Зад тази линия е зоната, наречена Арктика.Всяка година Стотици хиляди туристи посещават селцето на дядо Коледа. С едно само предпочитание - да видят кой е дядо Коледа и къде живее. Там те карат кънки, шейна и се срещат с положителния дъртак и елфите му.

Децата нормално питат дядо Коледа на какъв брой години е. Самият аз няма да се ангажирам да отговоря на този въпрос. Но поисквам на всички деца някой ден персонално да съумеят да попитат дядо Коледа за неговата възрастНие също успяхме да срещнем с положителния дъртак, бе разбрахме на какъв брой е години, само че разбрахме едно - всеки от нас може да го иди и да му отиде на посетители в Лапландия. И дори да види къде се пазят писмата на всички деца до дядо Коледа.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР