Водим тежка битка срещу правителство по всички теми, те нямат

...
Водим тежка битка срещу правителство по всички теми, те нямат
Коментари Харесай

Жельо Бойчев: Правителството нямат силна страна

Водим тежка борба против държавно управление по всички тематики, те нямат мощна страна. Това съобщи социалистът Жельо Бойчев по Българска национална телевизия.
Най-вероятно левицата ще употребява избор на съмнение, само че следва да се прецизира по кое време и на каква тематика. Това е първата стъпка, само че ясно би трябвало да представим опция. Управляващите нямат цели, вижда се във всяка една сфера. Едва ли има български жител, който да е уверен, че държавното управление ще изкара цялостния си мандат, сподели Бойчев.

Според него е явно, че Българска социалистическа партия е алтернативата на ръководещите. Политическият дневен ред се слага от Българска социалистическа партия, законодателните начинания са наши. Те нямат мъжеството да одобряват някои от тях.

„ Българска социалистическа партия не взе участие в никакви сделки в избора на Висш съдебен съвет. Единствено ние сме показали 6 кандидатури, към тях няма забележки. Спорни са други кандидатури. Когато предлагаш 2-3 души, сделката проличава отвред. Достатъчно закъснели сме с избора на парламентарните представители във Висш съдебен съвет “, сподели той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР