Водил кореспонденция близо месец с фалшив профил, който създават от

...
Водил кореспонденция близо месец с фалшив профил, който създават от
Коментари Харесай

Арестуваха преподавател от УАСГ след чат с виртуално 13-годишно момиче

Водил преписка близо месец с подправен профил, който основават от групата " Ловци на педофили "

Арестуваха учител от Университета по архитектура в София. Задържането е станало нощес в столичния квартал " Младост 3 " по сигнал на Ален Симеонов от гражданската самодейност " Ловци на педофили ". 

34-годишният учител в университета, води преписка близо месец с подправен профил, който основават от групата " Ловци на педофили ".

Според Ален Симеонов мъжът се е опитвал да склони виртуалното 13-годишното момиче интимни дейности. 

" Писа на наш женски профил, при което му беше казано, че кореспондира с момиче на 13 години. Очевидно той нямаше проблем с това и упованията му от момичето бяха да бъдат гаджета и да изградят семейство ", описа Ален пред България Он Ер.

Вчера си уговарят среща с подставено момиче, а незабавно по-късно го залавят. На мястото идват и служители на реда от столичното Седмо районно ръководство. 

" Той излъга самите служители на реда за годините си, показа се за 31-годишен, а е на 34 години. В самия чат сподели, че е инженер, онлайн сподели, че работи в офис в региона на стопанската система. Оказа се учител в УАСГ. Той е патогенен измамник ", съобщи Ален.

От Университета по архитектура, строителство и геодезия потвърдиха, че мъжът работи неотдавна като помощник в образователното заведение. Ако следствието покаже, че преподавателят е отговорен, от управлението на университета са безапелационни, че ще приложат закона с цялата му суровост. 

Досега " Ловци на педофили " са хванали близо 50 мъже. През утрешния ден следва на Ален да даде в допълнение показания против преподавателя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР