Води се война в ивицата Газа. Има и война в

...
Води се война в ивицата Газа. Има и война в
Коментари Харесай

Борисов: Правителството съществува заради геополитическата обстановка

Води се война в линията Газа. Има и война в Украйна. Правителството го има поради геополитическата конюнктура. Важно е в тази обстановка да стоим мощни и единни. Това съобщи пред публицисти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от полигона в Ново село.

Той не разяснява дали би подкрепил втория избор на съмнение към кабинета Денков в сферата Отбрана и национална сигурност.

Борисов засегна и тематиката за " Лукойл ". По думите още преди година и половина е трябвало да спре ограбването на джоба на българите с високите цени на нафтата и бензина. Той недоумява по какъв начин при съществуването на дерогация цената на бензина бе стигнала 4 лв. за литър преди няколко месеца.

Докато управлявахме ние, половината нефт у нас е бил съветски - по този начин, както е вярно, а по време на наказания, на война, до момента в който се тупат в гърдите за своите антипутинови настроения, преработката на съветския нефт стигна 100% и са осъществени големи облаги, уточни Борисов.

Наша цел е  и ограбването да спре, разясни той.

По отношение на модернизацията на българската войска водачът на ГЕРБ съобщи, че този развой е стартирал още през 2017 година. Изсипаха се милиарди левове за първите самолети F-16, кораби, бойните машини " Страйкър " и други сподели още той.
 Пореден скандал
Пореден скандал " Лукойл " разтресе Народното събрание

Делян Добрев желае неотложно рухване на дерогацията за съветския нефт
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР