Води се активно мероприятие срещу коалицията ПП-ДБ и възможността за

...
Води се активно мероприятие срещу коалицията ПП-ДБ и възможността за
Коментари Харесай

Петков: Политици от ПП са записвани от службите

„ Води се интензивно мероприятие против обединението ПП-ДБ и опцията за сформиране на постоянно държавно управление. Политици от обединението са били записвани по време на работни срещи в Народно събрание и нашите офиси, по време на Изпълнителен съвет, Национален съвет, срещи в Народното събрание. Записи, както от Политическа партия, по този начин и на хора от Демократична България “. Това заяви на ексклузивен брифинг съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.

„ Използвани са записващи устройства в нашите централи и в постройките на Народно събрание, извадки от видеоразговори и телефони. Тези дейности са работа на службите и дълбоката страна за дестабилизация и неуспех на договарянията за сформиране на държавно управление “, сподели Петков.

„ Службите знаят, че в случай че се сформира държавно управление, ние ще сменим техните управления, само че и ще създадем дълбоки промени, които целят изкореняването на превзетите хора, чиновници и отдели “, добави още той.

По думите му „ Радостин Василев има нереалистичната вяра да стартира собствен план, откакто разбра, че няма да бъде препоръчан за министър на спорта “.

Петков посочи, че Василев е подготвил записи със съединени изречения и думи, извадени от подтекста, чиято цел е да сътвори операция. Съпредседателят на Политическа партия даде и няколко образеца на записи, за чието битие знаят от Политическа партия: „ Борисов е единствено медиен противник; ще изперем Борисов, той е наш приятел; няма да се борим против мафията и други Това, което знаем е, че над 10 часа записи са синтезирани в 4 минути с обособени думи и изречения, тъй че да могат да дадат неверни внушения “, посочи Петков.

Според него някой желае да „ спре правосъдната промяна, промяната в службите, и желае да попречи на България да има устойчиво държавно управление “. „ Няма да стане, няма да се поддадем на шантажа и операциите. Василев е единствено инструмент на превзетата страна и на службите “, безапелационен бе съпредседателят на Политическа партия.

На въпрос за какво се бави връчването на вторият изследователски мандат за сформиране на държавно управление, Петков отговори:

„ Много е необичайно за мен, че откакто акад. Николай Денков и Мария Габриел оповестиха, че има съгласие, мандата се бави. И за какво когато мандатът се бави, информацията за тези записи ще излезе на следващия ден в 11 часа, Василев е запазил час в зала за конференции. 30 години имаме завладяна страна, 30 години знаем, че България наподобява фасадно добре, само че от вътрешната страна е безусловно изгнила в нейната държавност. Сега това гниене излиза на повърхността – видяхме какво се случи с основния прокурор, заплашват се за убийства, чуваме че и мафиоти са убити. Това, което се случва сега е, че тази изгнила система идва на повърхността, и единствената вяра сме ние и концепцията, че можем да създадем по този начин, че това да се промени. В момента се пробват с последни сили и действителен шантаж да го взривят, тъй като желаят България да остане тяхна, а не на всички българи “, разяснява още Петков.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР