Водещиятспециалист по акушерство и гинекология д-р Атанас Александров ще преглежда

...
Водещиятспециалист по акушерство и гинекология д-р Атанас Александров ще преглежда
Коментари Харесай

Водещ специалист по акушерство и гинекология ще преглежда в Сърце и Мозък в Бургас

Водещиятспециалист по акушерство и гинекология доктор Атанас Александров ще преглежда в " Сърце и Мозък " -Бургас. Експертизата му ев региона на лапароскопската и хистероскопска хирургия, проблематичното зачеване, лекуване на миомни възли, ендометриоза, инконтиненция и генитален пролапсВ професионалният си пътд-р Александров е оказал помощ на доста дами да станат майки и да изпълнят фантазията си да имат дете.

Д-р Александров, е сертифициранза първи помощник при робот-асистирани лапароскопски интервенции. Екипът от акушер-гинеколози, управителен от доктор Александър Любенов, сертифициран конзолен хирург с богат опит във високотехнологичната хирургия, прави целият набор сложни гинекологични интервенции в дребния таз.Специалистътзавършва медицина през 2016 в МУ Варна и специализира АГ в СБАГАЛ „ Проф. доктор Д. Стаматов “ Варна. По време на специализацията доктор Александровсе развива в региона наминимално инвазивната гинекология и проблематичното зачеване, като работи интензивно в Медицински център за асистирана репродукция исеобучава ведна от водещите клиники в света за лапароскопска хирургия в болница „ д’Естен “, Клермон-Феран, Франция.

От 13 януари доктор Александров ще преглежда всеки втори петък на месеца в,Сърце и Мозък’ Бургас от 10:00 до 16:00 ч.Необходимо е авансово записване нателефон 056 703003.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР