Водещият здравен инспектор на САЩ д-р Антъни Фаучи заяви в

...
Водещият здравен инспектор на САЩ д-р Антъни Фаучи заяви в
Коментари Харесай

Фаучи притеснен от броя на болните в САЩ, не участва в лечението на Тръмп

Водещият здравен контрольор на Съединени американски щати доктор Антъни Фаучи съобщи в понеделник, че е " смутен и угрижен ", че всекидневно в Съединени американски щати се диагностицират към 40 000 нови случая на COVID-19, съобщи.

Фаучи също удостовери в понеделник, че на президента Доналд Тръмп за ковид и сподели, че лекарите на президента са квалифицирани да го лекуват.

Той бе сбит по тематиката за здравето на президента, с който постоянно влиза в спор по повод ограниченията против пандемията.

По време на изявлението Фаучи отхвърли да коментиракортежа на президента към медицинския център " Уолтър Рийд " в Бетесда, Мериленд, където е приет в болница.
 Доналд Тръмп изненада симпатизанти - помаха им от автомобила си
Доналд Тръмп изненада симпатизанти - помаха им от автомобила си

Президентът беше с маска в кола

Припомняме, че Тръмп бе остро подложен на критика от лекари за разходката.

Фаучи също по този начин съобщи, че се тормози от идното захлаждане през есента и зимата, което ще накара хората на прекарват повече време в закрити пространства, а това съставлява нараснал риск от разпространяване и на ковид.

Според данните от университета Джон Хопкинс най-малко 7,4 милиона души в Съединени американски щати досега са инфектирани от ковид и над 209 000 са умряли. В международен мащаб повече от 1 000 000 души са умряли от затруднения, произлизащи от COVID-19.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР