Водещият унгарски епидемиолог Андраш Числек счита, че организаторите поемат огромен

...
Водещият унгарски епидемиолог Андраш Числек счита, че организаторите поемат огромен
Коментари Харесай

Унгарски епидемиолог е притеснен, че на мача за Суперкупата ще присъстват зрители

Водещият маджарски епидемиолог Андраш Числек смята, че уредниците поемат голям риск, като разрешават на 20 хиляди фенове да участват на финала за Суперкупата на Европа в четвъртък в Будапеща.

Цититан от " Ройтерс " Числек декларира, че моментът " не може да бъде по-лош ", тъй като втората вълна на заболяването се разраства в Европа в последните дни.

" Това би имало същия ужасяващ резултат, както през първите две до четири седмици (от пандемията) и следствията, които в този момент можем да чакаме, са също толкоз ужасни. Помислете единствено за футболните мачове, които провокираха пролетното безумство в Италия ", показа разтревожено авторитетният епидемиолог.

" Правителството на Унгария се пробва да " поддържа страната ", с цел да избегне икономическа злополука, до момента в който го има вируса ", съобщи министър-председателят Виктор Орбан.

" Мерките за мача на Суперкупата ще бъдат толкоз строги, че ще бъде по-безопасно да присъствате там, в сравнение с съвсем всяко друго обществено събиране, " добави шефът на кабинета на Орбан Гергели Гуляс.
 Англичанин ще свири финала за Суперкупата на Европа
Англичанин ще свири финала за Суперкупата на Европа

Признание за Антъни Тейлър
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР