Водещият Стивън Сакър постави специален акцент и върху темата за

...
Водещият Стивън Сакър постави специален акцент и върху темата за
Коментари Харесай

Денков пред BBC: Правим всичко възможно, за да предотвратим възмо...

Водещият Стивън Сакър сложи специфичен акцент и върху тематиката за различията към поста външен министър след плануваната ротация в българското държавно управление.

 

Министър-председателят бе безапелационен, че българското държавно управление прави всичко допустимо, с цел да предотврати допустимо заобикаляне на глобите против Русия.

Той отговори на въпрос по отношение на подозренията към активността на " Лукойл - Нефтохим ". Премиерът уточни, че постоянно се насочат изказвания в тази област, които по-късно не са подкрепени с доказателства, и добави:

 

„ На национално равнище в границите на европейските регулации ние вършим всичко належащо, произлизащо от тези условия, само че това не е задоволително, тъй като казусът е на първо място на европейско равнище, а не толкоз и на равнище обособени страни, в това число и България “.

Акад. Денков отговори и на въпрос по отношение на готовността на Европа да обезпечи личната си защита на фона на изказванията на някогашния американски президент Доналд Тръмп по отношение на военните разноски на страните от НАТО и блокирането на новата помощ за Украйна в Конгреса:

 

„ Убеден съм, че Европа би трябвало да направи повече – да усили разноските, да усъвършенства интеграцията сред силите, с цел да бъде готова по-добре за всевъзможни сюжети. От друга страна – ние би трябвало да създадем всичко допустимо, с цел да работим със Съединени американски щати и другите съдружници, тъй като дружно сме по-силни ", счита той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР