Водещият се за старши треньор на Етър Иван Вутов обвини

...
Водещият се за старши треньор на Етър Иван Вутов обвини
Коментари Харесай

Вутов: Вкараха ни гол от засада и от дузпа, свирена за нарушение извън наказателното поле

Водещият се за старши треньор на Етър Иван Вутов упрекна съдиите, че са свирили пристрастно при днешната загуба на отбора с 1:2 от Берое. Специалистът има искания и за двете попадения на заралии.

“Бих анализирал нещата по два метода - чисто футболни и субективни. През първите 45 минути играхме добре и реализирахме гол. Второто полувреме отстъпихме средата на терена. Превъзхождаха ни в експедитивност. Знаехме, че силата на Берое е с раздвижена игра в центъра на терена.

Субективният фактор е съдията. Той повлия. Първият гол е от засада, а вторият - събарянето е отвън пеналта. Без да се извинявам от загубата, само че съдийството спомогна. Той беше доста необективен. Дори един незапознат човек щеше да реагира по различен метод. Един арбитър гледа мача от близко. Но дано не се оправдаваме със съдията, ние сме си отговорни. Честитя на Берое, който се бори за първата петица.

Нямаме мотив да считаме, че през днешния ден сме играли слабо”, разяснява Вутов, който е някогашен футболист, треньор и състезателен шеф на Берое.

“Берое за мен е болежка и страдалчество. Бил съм в най-тежките години, когато Берое нямаше обикновени средства за футбол. Като футболист мисля, че съм дал нещо за 7 години, само че към този момент не ни познават новите генерации. Няма какво да се представяме”, добави треньорът на Етър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР