Водещият сайт за обяви на недвижими имоти Imoti.net продължава да

...
Водещият сайт за обяви на недвижими имоти Imoti.net продължава да
Коментари Харесай

Предизвикателствата пред имотния пазар в Пловдив и Стара Загора след COVID-19 на фокус в онлайн дискусия на Imoti.net днес 

Водещият уебсайт за разгласи на недвижими парцели Imoti.net продължава да търси експертно мнение за развиването на имотния пазар в обособените райони на страната чрез поредност от онлайн полемики. От 14.15 ч . през днешния ден стартира онлайн полемиката, отдадена на Пловдив, която ще се излъчва онлайн и може да бъде проследена в уеб страницата на.

Експерти от разнообразни браншове ще проучват пред какви провокации се изправя имотният пазар в Пловдив и Стара Загора след COVID-19.   Анна Димитрова от организация „ Омега-А “ ще даде настоящи данни за положението на бранша в Пловдив и Стара Загора през деветмесечието на годината и ще очертае трендовете до края на 2020.

Какво се случва на пазара на индустриални парцели и складови площи в Пловдив и Стара Загора ще посочи Атанас Ласков от БГСКЛАД. Даниела Иванова , шеф отдел „ Ключови партньорства и пейрол бизнес “, Пощенска банка ще приказва за покупко-продажбите с парцели и опциите за финансиране. Как се развива новото строителство в двата града ще проучва Мартин Драгоев , управител вложения и продажби в Галакси Инвестмънт груп – член на Национална асоциация на строителните бизнесмени.

Модератор на онлайн полемиката на тематика „ Предизвикателствата на COVID-19 пред пазара на недвижими парцели в Пловдив, Стара Загора и района “ ще бъде мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева .

Серията онлайн полемики са част от задачата на която предизвиква положителните практики в бранша. Това е единственият конгрес, на който се правят оценка достиженията, коректността и положителната известност на компании и специалисти в бранш недвижими парцели.   " Мениджър " е измежду медийните сътрудници на събитието.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР