Водещият производител на минерални торове в Югоизточна Европа и един

...
Водещият производител на минерални торове в Югоизточна Европа и един
Коментари Харесай

Един от най-големите работодатели у нас стартира програма за развитие за ученици и студенти

Водещият производител на минерални торове в Югоизточна Европа и един от най-големите работодатели в България – Агрополихим, започва стратегия за развиване във връзка своята 50-та годишнина. Мисията на кампанията  " 50 благоприятни условия за развиване “ е да разшири опциите за професионално насочване на възпитаници и студенти, посредством даване на разнородни форми на изява и присъединяване в другите сфери на активността на компанията. Сред тях са: химични технологии, енергетика, търговия, доставки, логистика, автоматизация на производството, екология, безвредни условия на труд, механо- и електроподдръжка, осведомителни технологии, капиталови планове, счетоводство и финанси, право, връзки, човешки запаси. ​ ​

" Неслучайно в сърцевината на програмата стои тематиката за поддръжката и развиването на младежите. ​ Гордеем се с триумфите и достиженията на компанията и хората в нея за миналите 50 години, само че за нас ​ е извънредно значимо да дадем своя принос за израстването на идващото потомство млади експерти, които да способстват за развиването на района, и на страната ни “, коментира Гергана Колева, началник човешки запаси в Агрополихим АД.

Първата самодейност, с която започва програмата, е средношколското състезание  " Енергетиката и ние 2024 година “, проведено от Технически университет гр. Варна. То ще се организира този петък 22 март, а компанията ще награди най-хубавия юношески план с самостоятелни еднократни стипендии на стойност 500 лева

Подкрепата на Агрополихим за развиването на бъдещите учени, експерти и иноватори ще бъде разгърната под формата на парични стипендии, благоприятни условия за профилирани стажове, наставнически стратегии, ваучери за обучителни стратегии и кариерни съвещания, както и доста други формати, информация, за които очаквайте на формалния уебсайт на Дружеството.

Агрополихим АД е водещ производител на азотни, фосфорни, комбинирани и течни торове в Югоизточна Европа и един от най-големите работодатели в България.

В своята 50-годишна история компанията съумява да построи ефикасна интернационална партньорска комерсиална и логистична мрежа и да създаде необятна гама от артикули и услуги в помощ на новаторското земеделие, познати и добре признати в Европа, Азия, Африка, Америка и Австралия.

За последните 10 години Агрополихим влага над 320 млн. лв. в сфери като екология, енергийна успеваемост, индустриална сигурност, произвеждане, автоматизация, логистика, човешки запаси. В резултат от дългогодишната си политика за стабилно понижаване на въглеродния отпечатък, Агрополихим през днешния ден е пионер в декарбонизацията на торовата промишленост освен в Европейски Съюз, само че и в международен мащаб. Компанията е основател или сътрудник в редица значими национални и интернационалните планове, ориентирани към нисковъглеродна стопанска система и климатична индиферентност.

Агрополихим е шеф на над 1000 чиновници, който предлага благоприятни условия за реализация в над 20 професионални посоки. ​
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР