Водещият оператор за платена телевизия Булсатком има нов собственик -

...
Водещият оператор за платена телевизия Булсатком има нов собственик -
Коментари Харесай

Спас Русев купува Булсатком |

Водещият оператор за платена телевизия Булсатком има нов притежател - Viva Corporate Bulgaria на досегашния притежател на " Виваком " Спас Русев, оповестиха от компанията покупател.

Сделката е била успешно финализирана, като цената ѝ не се показва.

“Viva Corporate Bulgaria купува Булсатком за да поддържа възходящата траектория на развиване на компанията като в това време резервира сполучливата формула клиентът да е в центъра на стратегическото обмисляне на активността. Ще продължим да концентрираме напъните на Булсатком в създаване на основни артикули и услуги - платена телевизия, разнообразно наличие и закрепен интернет с чудесно качество на налични цени ”, разяснява Спас Русев в известие, изпратено до медиите.

Булсатком е най-големият снабдител на платена телевизия в България с водеща позиция в сателитната телевизия. През своите DTH и IPTV2.0 платформи компанията дистрибутира над 240 телевизионни канала, 230 от които с HD качество и 8 с 4К/UHD. 

“Мениджмънт екипът на Булсатком посреща с оптимизъм Viva Corporate Bulgaria и сме подготвени дружно с новия вложител да работим интензивно, с цел да затвърдим водещата позиция на Булсатком на българския пазар на платена телевизия и широколентови услуги ”, сподели на собствен ред Станислав Георгиев, изпълнителен шеф на Булсатком.

Детайлите по договорката остават конфиденциални все още, се прецизира в известието.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР