Водещият Ники Кънчев направи покъртителна изповед в bTV за най-голямата

...
Водещият Ники Кънчев направи покъртителна изповед в bTV за най-голямата
Коментари Харесай

Ники Кънчев разтърси ефира с интимна изповед, Светльо Иванов не издържа

Водещият Ники Кънчев направи покъртителна изповед в bTV за най-голямата покруса в живота си – загубата на дъщеричката си.

„ Аз бях в пъкъла. Аз бях в пъкъла! И то когато си на екран, когато си благополучен, половината те обичат, половината – не. Но това ми се случи, когато аз доста публично… На доста хора им се случват сходни неща. На мен това ми се случи на екрана, брат ми! Изгубих дете “, сподели той с трептящ глас на своя някогашен другар Светослав Иванов.

„ Това ангелче е всеки ден до мен, всеки ден му споделям „ Добър ден “, „ Лека нощ “. Ако имаш въпрос кое е най-голямото благосъстояние, това е сестра ѝ, която е жива и здрава. Но това върви дружно с най-голямата загуба. Ако мога да върна по тоя метод към тия хора… “, разкри той по отношение на мотивацията си да оказва помощ в разнообразни благотворителни дела със събиране на средства.

Кънчев описа и по какъв начин бил поканен във Facebook групата „ Купи от майка на дете с увреждане “ и какъв брой доста дами имали разгласи там: „ Казах им: „ Скъпи майки, вие сте героите, вашата борба е всеки ден. Ето моя телефон, който когато желае, може да ме потърси “. И те почнаха… “.

Изключително прочувствените думи на Кънчев накараха Иванов да стане от мястото и да го прегърне в символ на поддръжка.

Мистър „ Стани богат “ събра сили да продължи напред и описа за другата си щерка, която в действителност е шефа в фамилията.

Той разкри още, че фотосите на шоуто към този момент са почнали. На 17 февруари ще има особено предаване, а от 19-и стартират постоянните предавания.

„ Не съм зло куче, че да ги вардя тези пари. Елате, вземете ги, излъжете ме, надиграйте ме “, прикани той.

„ Влязох си вкъщи “, призна той той по отношение на завръщането си.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР