Водещият на Здравей, България“ Виктор Николаев беше видимо бесен от

...
Водещият на Здравей, България“ Виктор Николаев беше видимо бесен от
Коментари Харесай

Виктор Николаев избесня в ефир заради богаташчето с Поршето

Водещият на " Здравей, България “ Виктор Николаев беше очевидно гневен от случая в Ахтопол нощес, когато 20-годишен водач на " Порше “ помля спряло край пътя " Рено “. По знамение няма жертви, защото младежите още не били влезели в колата.

" Сега за едно същинско безсрамие на пътя, следващо доказателство, че липсва почит и към други, и почитание към персоналното пространство на хората. Никакъв боязън от тъпчене на разпоредбите “, стартира с ядосан звук водещият въведението си към репортажа по тематиката.

Той даже си разреши да цитира един много нелицеприятен коментар по адрес на отговорния лидер: " Дрисльо съм в София, дрисльо съм и по морето “. " Не е общително като за по тв приемника, само че за какво насочваме вниманието ви и с яд към този случай “, продължи Николаев.

Росен Иванов, бащата на водача на смазаното " Рено “, описа пред Нова телевизия: " Пътувах през нощта, с цел да стигна до мястото. По изгрев видях смачкания автомобил, видях тъкмо къде е бил ударът. Това е мястото, на което е трябвало да бъде синът ми. Бях шокиран и нямаше по какъв начин прочувствено да не изразя ужаса си от това, което се е случило “.

" Синът ми е бил на няколко крачки зад колата си, когато е чул плач на мотор, от храстите изскача въпросното " Порше “и се врязва в неговата кола. Той е бил шокиран, споделя: " Колата просто летеше, тя не се допираше до земята “, прибавя той.

Според пострадалия водач, " Поршето “ се е движело с голяма скорост, над 100 км/ч. На мястото на случая има ограничаване от 70 километра в час.

" Родителите на водача на " Поршето “ не съм чул да са се явили. Чух за родителите на другото момче. Във всеки случаи не са поискали връзка, най-малко по телефона “, сподели Иванов.

По случая има формирано досъдебно произвеждане. Водачът на първокласния автомобил е с негативни проби за алкохол и опиати. Дадена е и кръвна проба от водача.

Малко преди случая на тел. 112 е получен сигнал за шофиране на друго " Порше “ с висока скорост. Справка в полицията демонстрира, че не е същото " Порше “.

Отново в студиото Виктор Николаев продължи да се възмущава: " Липсата на надзор и на тежки наказания, които да стряскат, води до това, което видяхме. Шофьорът е 20-годишният Георги Фиков, получил е единствено охлузвания, не е признат в болница, не е арестуван, тъй че свободно може да си диша на мира “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР