Водещият на В реално време“ Бил Махер свали демократите за

...
Водещият на В реално време“ Бил Махер свали демократите за
Коментари Харесай

Бил Махер упреква демократите за стратегията срещу Тръмп през 2024 г.: Не можете просто да бягате от „Как може да харесват този човек?!`

Водещият на „ В действително време “ Бил Махер смъкна демократите за настоящата им предизборна тактика за атакуване само на някогашния президент Тръмп.

Махер стартира своята панелна полемика в петък вечерта, като се оплака по какъв начин се усеща „ комплициран “ за първичните избори на Републиканската партия, защото Тръмп умело бие неговите оставащ играч, някогашен посол на Организация на обединените нации Ники Хейли.

„ Ние даже не получаваме етапа на прослушване на нашето риалити шоу, което назоваваме избори… Чувствам се като че ли съм подценен като жител “, иронизира Махер.

Водещият на „ В действително време “ Бил Махер се оплака, че се усеща „ комплициран “ от разгръщането на несъстезателната първична конкуренция на Републиканската партия. (Екранна снимка/HBO)

След това той сигнализира за „ двете пасиви “, които президентът Байдън има, които социологически изследвания през последните месеци демонстрираха, че губи с „ латиноамериканците “ и „ хората под 35 години “.

„ Нека вземем пъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР