Водещият на Univision Хорхе Рамос разкритикува мрежата в колона, публикувана

...
Водещият на Univision Хорхе Рамос разкритикува мрежата в колона, публикувана
Коментари Харесай

Водещият на Univision взриви мрежата заради интервю с Тръмп: `Поставете въпрос и проверете фактите на всичко, което той казва`

Водещият на Univision Хорхе Рамос разкритикува мрежата в колона, оповестена в събота по отношение на изявлението им с някогашния президент Доналд Тръмп, казвайки, че публицистите би трябвало да продължат да слагат под подозрение тези, които са на власт.

Рамос, водещ в Univision и чест критик на някогашния президент, изрази мнение по отношение на възходящите рецензии към мрежата след неотдавнашното й изявление с Тръмп.

„ Ето за какво е доста рисково да не успеем да се конфронтираме с Тръмп. И по тази причина е наше морално обвързване да се конфронтираме с него всякога, когато има журналистическа опция да го създадем. Но разбирам, че не всички са съгласни и Отварям дебата тук “, продължи той.

" Вярвам, че би трябвало да сложим под въпрос и да се надигнем против Тръмп за демокрацията, за правата на имигрантите и просто за положителната публицистика ", написа той. Рамос, който беше изпъден от конференция от Тръмп през 2015 година, твърди, че публицистите би трябвало да „ подлагат на съмнен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР