Водещият на токшоу д-р Фил каза на The View“ в

...
Водещият на токшоу д-р Фил каза на The View“ в
Коментари Харесай

Д-р Фил казва на домакините на „View“, че децата, пресичащи границата, са изпращани в „проституция и магазини за изпотяване“

Водещият на токшоу доктор Фил сподели на „ The View “ в понеделник, че някои деца, идващи на границата, са били изпращани в „ проституция и изпотяване “, цитирайки диалог, който е имал с ръководителя на синдиката на граничните патрули.

Ко-водещият на „ The View “ Съни Хостин попита доктор Фил за скорошното му пътешестване до южната граница и попита за най-голямото нещо, което е лишил от прекарването.

„ Разговарях с ръководителя на всички граничари там долу, с ръководителя на синдиката. Питам го напряко, идват деца през границата с написани номера, телефони и адреси. Ще ги проверим ли? Той сподели, добре, ние ги назоваваме.

„ Възможно ли е да ги изпращаме в известни групи за проституция или магазини за изпотяване? Той сподели: „ Не е допустимо, това е безусловно “. Ние използваме американски данъчни долари, с цел да изпратим деца в известна проституция и магазини за изпотяване “, сподели той.

Ко-водещият Ана Наваро го попита какъв тип инспекции вършат на границата и доктор Фил изясни, че се о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР