Водещият на сутрешния блок на bTV Антон Хекимян се сбогува

...
Водещият на сутрешния блок на bTV Антон Хекимян се сбогува
Коментари Харесай

Антон Хекимян се сбогува със сутрешния блок на bTV

Водещият на утринния блок на bTV Антон Хекимян се сбогува през днешния ден със феновете. Това бе последното предаване на журналиста, който новите притежатели на малкия екран поканиха да стане шеф на Дирекция " Новини, настоящи излъчвания и спорт ".
От понеделник, 1-ви март, ще са Биляна Гавазова и Златимир Йочев . Досега Йочев водеще утринното предаване на Bulgaria ON AIR.
" Скъпи фенове, това е един доста специфичен миг за мен. Седем години вървяхме дружно по този път и за мен всеки миг е скъп. Аз имам вяра, че нищо не стартира и свършва с един човек, а за публицистиката това важи с още по-голяма мощ. През всички тези години се научих, че най-важното нещо е да бъдем признателни. Най-голямата мощ е да кажем благодаря. Затова в идващите минути ще кажа благодаря, първо - на вас, феновете. За вашата поддръжка, ангажираност, сигнали, справедливи рецензии, за всичко, което сте ми дали в ролята ми на кореспондент и водещ ", показа Хекимян в прочувствено послание.
" Моята връзка с bTV не е единствено в годините ми като водещ на “Тази заран ”. Стартът ми в малкия екран - още като стажант стартира в утринния блок на bTV преди 17 години. Ето за какво добре знам, че в нашата работа най-съществен е екипът и всяка стъпка, която съм направил напред е и поради хората, с които съм работил, не преставам да работя и от които се изучавам. Тези хора се трансфораха в мое семейство. Сега фамилията за мен става още по-голямо, от момента, в който одобрих отговорността да бъда шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ на малкия екран с най-високо доверие ", съобщи водещият.
Хекимян напомни, че от понеделник утринният блок ще стартира в 6 часа и сподели, че ще бъде още веднъж на екран за изборите: " Нашите телевизионни срещи не свършват. По време на предизборната акция ще се виждаме още веднъж в най-горещите диспути и политически изявленията. Ще се забележим и на 4 април в ефира на bTV - във значимия за цяла България избирателен ден. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР