Водещият на Шоуто на Николаос Цитиридис по Би Ти Ви

...
Водещият на Шоуто на Николаос Цитиридис по Би Ти Ви
Коментари Харесай

Цитиридис ходи на работа с котката си

Водещият на „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” по Би Ти Ви разхожда домашната си фаворитка Карма по много необикновен метод. От няколко години гологлавият ерген живеел чартърен с котката си. За да разнообразява всекидневието й, Николаос постоянно я вземал със себе си в офиса на малкия екран. Вместо да я разхожда на каишка, поради студеното време, някогашният комик я носел в чанта.

По време на записа на вечерното предаване, рижавата писана оставала в гримьорната му. Николаос постоянно загатва четирилапата си съквартирантка в предаването, само че поради подигравките в обществените мрежи, че Карма е дебела, той е лимитирал фотосите с нея.

„ Когато я срещнах, тя беше котка на 4-5 месеца . Запознахме се в една студена, декемврийска вечер в Панчарево. Бях на женитба и излизах да пуша постоянно отвън ресторанта. Всеки път когато отварях вратата, тя беше там и като че ли ме чакаше. Първия път ми се покатери по панталона и се шмугна в якето. Дори не сподели „ здрасти “, а непосредствено ме избра за нейния човек. Това се случи няколко пъти. Накрая на вечерта, след доста ракия и танци, трябваше да направя към този момент лесния избор – шаферката или котката. Взех Карма под якето и я качих в таксито. Събудих се и муцуната й беше до моята ”, споделя за първата им среща Николаос.

Кармита, както я назовава водещият, е доста капризна. От самото начало се храни с допустимо най-скъпата котешка храна, която се продава у нас. Откакто Николаос е водещ на свое шоу в Би Ти Ви и приходите му нарастнаха неимоверно, той глезел писаната и с прясна сяомга.

„ Най-много обичам майка ми и котката ми. Моята Карма – дамата на сърцето ми. Тя стана доста известна, до момента в който бях вафлен блогър. Зареждам се с цялата сила на света вечер, когато се прибера и ме посрещне това момиче ”, признава Цитиридис. Оказва се, че с изключение на огромната обич на Николаос, Карма Цитиридис е и първата зрителка на скечовете му. Докато се подготвял за дебюта си като тв водещ, гъркът всекидневно репетирал репликите си пред котката си. Водещият обаче е безапелационен, че никоя госпожица няма късмет, в случай че Карма не я хареса и тя не хареса котката му, написа Уикенд. 

„ Много са се потрисали от нея и това за мен е знак, че щом не харесват Кармито, значи нямат работа с мен. Винаги прави усещане, когато човек има положително отношение към животните и знае по какъв начин да ги погали, да им приказва и да се държи около тях ”, споделя Николаос.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР