Водещият на Преди обед очевидно е лудо влюбен в годеницата

...
Водещият на Преди обед очевидно е лудо влюбен в годеницата
Коментари Харесай

Нов удар по Таня: Сашо Кадиев я срина с това интимно признан...

Водещият на " Преди обед " явно е бясно влюбен в годеницата си, само че изобщо не се замисля, че с непрекъснатите си жестове на внимание към нея, несъмнено наранява майката на детето си - Таня, за която в никакъв случай не е приказвал по този начин

Сашо Кадиев явно няма нищо в противен случай закачките за годеницата си Ивелина Чоева и връзките им. Даже освен това, той си разреши самичък да пусне самичък смешка по тематиката, като съобщи, че закъснявал за работа, тъй като трябвало да намаже с крем краката ѝ. Те обаче били толкоз дълги, че това отнемало доста време и по този начин той все не успявал да дойде в точния момент на работа в bTV.

Темата за краката на Ивелина Чоева беше подхваната от Есил Дюран, която е седмичен коментатор в „ Преди обед “. Певицата има особено отношение към бъдещата снаха на Катето Евро, тъй като и двете са от Хасково. Есил описа, че един път трябвало да върви на празненство и се чудила какво да облече, само че интуицията ѝ подсказала да не отива с къса пола.

„ Отивам там и виждам твоята другарка с едни дълги крайници и се споделям, ах, Господи, добре че тази вътрешен глас да ми оказва помощ. В нейно наличие щеше да е неуместно някоя друга да носи къса пола! “, това разяснява певицата, която откровено е впечатлена от фигурата на Ива Чоева. В отговор Кадиев посочи, че краката на приятелката му са дълги 1,20 – 1,25 м.

Деси Стоянова също не пропусна да продължи шегите с Ивето, както я назовава Кадиев, написа vihrogon.bg. Тя сподели, че ще ѝ се обади, с цел да уговори някакъв график за упоменатото мазане на краката ѝ. „ Може да вземем за пример това да се прави вечер, не заран “, сподели с усмивка водещата на сътрудника си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР