Водещият на популярното предаването за народна музика - Вечните песни

...
Водещият на популярното предаването за народна музика - Вечните песни
Коментари Харесай

Гнусно: Певец-измамник развя интимните си части в сайт за запознанства

Водещият на известното предаването за национална музика - „ Вечните песни ” по телевизия  „ Евроком ” и абсурден импресарио Владислав Славов търси неангажиращи любови в известния гей уебсайт за запознанства „ Гриндер ”. Без срам и задръжки, че е обществена персона, милееща за опазването на родните обичаи и културни полезности, артистът театралничи по този начин, както майка го е родила, и разплаща свои еротични снимки до евентуални любовници, писа " Уикенд ".

От фрагментите излиза наяве, че Владислав несъмнено се гордее с тялото си, по което хвърлял доста пари. Инвестициите обаче си заслужавали, тъй като откакто измършавял фрапантно и от съвсем 120 кг живо тегло паднал на под 75, равнището на половият му живот значително се покачило. Импресариото-певец, който дълги години изпитвал комплекси от плешивостта и непотребните мазнинки, придаващи на тялото му форма на бетонобъркачка, незабавно скочил да се заиграва с млади лъвчета от уеб страницата. Кандидати да мачкат чаршафи с него не липсвали. Обикновено след къс опознавателен диалог се стигало до хотел, където водещият на предаване за фолклор и претендиращ да е мощно религиозен, обилно се раздавал на любовния фронт.

След абсурда с певицата Тони Димитрова, от който стана ясно, че Владислав Славов кълне щерка й, гей заигравките му внезапно секнали. Бивши сътрудници на водещия се учудили, че демонстрира изключителна безочливост към редица известни реализатори. Те с изненада научили,  че музикантът употребява подправени схеми, посредством който не разрешава на известни реализатори да пеят безконечните си шлагери.

Пикантните фрагменти били разпратени и до Силвия Кацарова, която преди години, въпреки и близка с пеещият импресарио, с изненада открила, че към този момент не може да извършва безконечната си класика „ Големият транспортен съд минава ”, тъй като авторските права на песента принадлежат на... Владислав Славов. В изявление за „ Уикенд ” преди година един от най-известните създатели на текстове за естрадни реализатори – 84-годишният към този момент бургаски стихотворец Ваньо Вълчев разкри по какъв начин е бил брутално излъган от мошеника. Геят се появил в жилището му с молба да му даде правото да включи няколко негови песни в диск с благотворителни песни и му поднесъл 3-страничен контракт. „ Признавам си, че не го четох, просто се подписах. Излезе, че надали не съм му преотстъпил правата върху творчеството си ”, възмути се излъгания Ваньо Вълчев.

„ Влади имаше огромен тил в лицето на негов съкровен другар, който за жал умря преди време. Той имаше печатница и там печаташе дисковете на импресариото, който работи с много реализатори. А когато човек има лична печатница, може да си печата каквото желае. Влади се възползваше от своя човек и каквото кажеше, това излизаше написано – кой артист, кой продуцент, определяше тиража. Много артисти го подозират, че ги е лъгал с тиражите, въпреки че нямат доказателства. През последните години съумя да натрупа много пари от всевъзможни измами. За всички в сектора е ясно, че той е човек, който завладява контактите на сътрудниците си, търси възрастни хора, които употребява като трети лица при закупуването на авторските прави. Има наивници, които са подписвали каквото им подреди против скромната сума от 200 -300 лв., а множеството дори не четат договорите си. Така едни от най-популярните и обичани реализатори се оказаха излъгани и лишени от опцията да пеят емблематичните си песни.

Друг негов прийом е да лъже по отношение на хонорарите на звездите, с които обикаля страната на прословутото турне „ Вечните песни на България ”. Казва избрана сума, която няма нищо общо с контрактуваната от спонсора или общината. Разликата взима за себе си. Чудно е, че общините въобще работят с подобен човек, че и спонсори се завъждат. Хич не се интересува, че сътрудниците му ще схванат и ще има скандал. Винаги е подготвен да направи конспирация, с цел да се облажи. Имало е хора от музикалните среди, които дълго го дундуркаха, само че той не оцени жеста им и се качи на главите им. С сръчност съумя да открадне състезанието „ Мистър София ” безусловно под носа на собствен другар, патентовайки го на свое име ”, описват осведомени с битието му.

В последните месеци пухкавия хитрец Влади съумял да отслабне фрапантно благодарение на инжекции за диабетици. Присадил си коса и почнал да се грижи за новата си фигура. Любимите му неща за релакс били младите лъвчета и масажите с благополучен край.

Голите му фотоси циркулират настойчиво в естрадните среди от няколко седмици и се радват на голям интерес. В същото време Славов парадира, че издава стойностна музика, провежда сполучливо турне и пее песни, възхваляващи красивото родно място и българския национализъм. Възмущението стигнало до там, че момчета с нежна ориентировка си създали труда да звънят в „ Евроком ”, с цел да осведомят шефовете на медията за палавия реализатор. Според тях било аморално оставането му в ефир, в случай че вее мъжкото си достолепие с горделивост – все едно е български байрак.

„ Влади самичък е казвал, че има правата върху 800, а евентуално и повече български песни. Никога не споделя по какъв метод ги е взел. Това е някаква военна загадка като че ли. Откакто умря неговият другар – Слави, Бог да го елементарни, си прави каквото желае. Снима се по гъз и пишка и праща фотосите на млади момчета. После отива в малкия екран и го раздава честен стожер. Грижи се за настроението на фамилиите по празниците, кани звезди, снима коледни и новогодишни излъчвания, усмихнато изяснява по какъв начин би трябвало да бъдем положителни, почтени, обективни, а в това време мърсува и лъже необмислено ”, разясняват опарили се от импресариото-измамник.

Некоректният Влади към този момент е имал конфликти с най-големите родни звезди . От наглия гей са пропищели Кичка Бодурова, Силвия Кацарова, Кристина Димитрова, Тони Димитрова, Орлин Горанов, Поли Паскова, Панайот Панайотов... Както „ Уикенд ” писа, преди година Поли Паскова му отвъртяла пестник на обществено място, тъй като „ щипнал ” от хонорарите на артисти, включени в турнето му. Мълви се също по този начин, че известна певица е съумяла да си върне още веднъж авторските права на пените си, отмъкнати по непочтен метод от Славов, благодарение на яки момчета, които го посетили в офиса му. А друга известна естрадна икона се заканва да унизи обществено Владислав, като прати хора, които да му обръснат с машинка присадената коса...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР