Водещият на подкаста за паранормални явления Aussie Believe - Kади

...
Водещият на подкаста за паранормални явления Aussie Believe - Kади
Коментари Харесай

НЛО в Австралия: отвличания, изчезвания и странни белези

Водещият на подкаста за паранормални феномени Aussie Believe - Kади Моир е разговарял с десетки хора, които са претърпели срещи с извънземни и даже са били отвличани от инопланетяни. Всички тези хора са гостували на Моир през двете години, откогато съществува шоуто му. Някои от тях описват за странни събития и близки срещи от трети тип, случили се напълно наскоро, а други - за шокиращи обстановки отпреди 10 и повече години.

В Австралия се случват толкоз доста странни неща, за които никой не приказва публично. Смятам, че хората усещат облекчение, когато могат да опишат какво са претърпели, споделя водещият пред 7NEWS.com.au.
„ Говорил съм с хора, които в никакъв случай не са споделяли за прекарванията си отпреди 40 години и това в действителност е тежест на раменете им “, изяснява Моир. Според него няма значение дали сте служители на реда, водачи на камиони, майки, лекари... в случай че сте на вярното място в точното време, можете да станете очевидци на невероятни неща.
Саша не желае да спомене семейството си. Тя е имала доста срещи със странни феномени и обекти през своите 33 години. След като първо споделила своите истории с Believe, тя се съгласила да приказва за 7NEWS.com.au и споделя едно от последните си прекарвания.
„ Беше през 2011 година, явен ден в Аделаида. Видях железна топка, тъкмо над Victoria Rd, която идваше от Норт Хейвън и се насочваше към Порт Аделаида. Бях с другарка и нейните по-малки сестри ".
Очевидката не съумяла от учудване да снима никакви фрагменти, само че има вяра, че видеоклип, оповестен в YouTube в същия ден от различен очевидец, е от същия НЛО. Местоположенията и часовете на деня варират доста, само че Моир споделя, че в другите региони на страната има повече наблюдения.
Неврологът доктор Роджър Станкович е дълготраен откривател в Университета в Сидни, учител по TAFE, и шеф за Австралия и Нова Зеландия на - американска интернационална организация, която изследва наблюдения на НЛО. През последните 20 години базата данни на MUFON записва към 1000 свидетелства в цяла Австралия, а Станкович персонално проучил стотици от тях.
„ Ние проучваме фотосите и видеоклиповете, след което предоставяме повече информация. Не получаваме прекалено много измами, в случай че се случи да е по този начин - лъжите нормално са доста явни “ - споделя Станкович за 7NEWS.com.au.
Разследването на сигнал за НЛО включва изявленията, разбор на фотоси и видео, деликатен разбор на метеорологичните условия, кръстосани инспекции с бази данни на траекторията на полета, сличаване с осъществяваните полети по същото време от военната и гражданската авиация и даже сателитно следене.
Но макар цялата тази работа, огромна част от свидетелствата остават необяснени.„ При около  5 до 10 % не можем да разберем какво е това, което са видели хората " споделя Станкович.Американската организация, която се пробва да изясни протичащите се странни неща, разполага с голяма база данни, образувана от разказите, фотосите и видео материалите на очевидци - край езерата Муни, Виктория, Сийфорд - Южна Австралия, западно от Бризбейн, Уестал, Мелбърн...
Ето единствено един случай от архивите:
Хребетите Данденонг, покрай Белгрейв, Виктория, 8 август 1993 г​​.: Кели Кейхил и брачният партньор й виждат огромен обект, който витае над пътя. Отиват да погледнат и да се срещнат с други любопитковци от региона, првлечени от НЛО. Всички очевидци са отвлечени от извънземни. След като се връщат, по телата им има дребни странни следи и белези, породени от нещо необяснимо. По-късно този сюжет се появява и сериала „ Досиетата Х “.

Източник

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР