Водещият на Още от деня по БНТ Емил Кошлуков се

...
Водещият на Още от деня по БНТ Емил Кошлуков се
Коментари Харесай

Извънредно! Кошлуков се сбогува със зрителите заради шефския пост. Ще прави ли кадрови промени в БНТ?

Водещият на " Още от деня " по Българска национална телевизия Емил Кошлуков се сбогува със феновете за идващите два месеца, в които няма да води предаването. Това ще прави само колежката и " по-добрата " му половинка Поли Златарева, съобщи Пик. 

``
реклама

Това се наложи, откакто той бе назначен за краткотрайно изпълняващ длъжността шеф на националната телевизия. В началото на днешното предаване Кошлуков направи преднамерено изказване по този мотив. 

" Не считам, че в Българска национална телевизия би трябвало да има кадрови проблеми, ще следваме концепцията на Константин Каменаров, защото тя е утвърдена от Съвет за електронни медии, ще развиваме това, което е заложил. Благодаря му за чудесното време - той беше благ, добър и прекрасен шеф, сподели водещият. И добави, че състезанието за шеф е отворен, открит и транспарантен и че претендентите могат към този момент да подават документи. 

Кошлуков, който е и програмен шеф на Българска национална телевизия, седна в стола на Каменаров, откакто Съвет за електронни медии гласоподава освобождението му от поста поради присъдата за шофиране в нетрезво положение. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР