Водещият на „Господари на ефира” Румен Угрински разкри пред списание

...
Водещият на „Господари на ефира” Румен Угрински разкри пред списание
Коментари Харесай

Внезапна смърт на близък роднина съсипа Румен Угрински! Актьорът загубил...

Водещият на „ Господари на ефира” Румен Угрински разкри пред списание LOVE style най-голямата си болежка по загубата на брат си Антонио, който си отишъл ненадейно на 23 май тази година. На идващия ден артистът и брачната половинка му Биляна Казакова трябвало да празнуват 15-годишнината от сватбата си, само че поради гибелта на близкия си родственик това не се случило.

„ Не сме чествали, въобще не ни беше до това. Брат ми умря ненадейно за всички нас. Много ми е мъчно. Тежко го претърпях. Такова нещо не се преодолява. Никога няма да го не помни, постоянно ще го обичам и една част от мен ще страда за него. Дори още не мога да приема, че към този момент го няма. Много ми липсва, доста! Две седмици не водих и „ Господарите”, въпреки че другари ме посъветваха, че не е добре за мен. Но нямаше по какъв начин да работя, тъй като не можех да си управлявам емоциите”, с горест споделя Румен Угрински.

Той разкрива и с какво лекува цялото си семейство, с цел да не боледуват и да не се постанова да пият антибиотици. „ Вкъщи всички пием хомеопатия, водорасли, билки, алое... От доста години единствено по този начин се оправям. Да блъскам на дърво, не съм приемал антибиотик от 25 години. Дъщеря ми чак на седем пи, и то тъй като направи отит и нямаше по какъв начин. Ние и ангините й сме оправяли с хомеопатия.

Аз одобрявам главно водорасли и алое и към този момент, в случай че подвигна температура, което се случва доста рядко, залагам на хомеопатията. Няма да не помни по какъв начин в деня преди сватбата ми подвигнах 40 градуса температура. Хомеопатът ми пристигна у дома през нощта и ми даде едно хапче, от което се изпотих несъмнено над осем пъти. На сутринта бях здрав и умерено се ожених”, споделя още артистът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР