Водещият на 120 минути“ по Би Ти Ви – Светослав

...
Водещият на 120 минути“ по Би Ти Ви – Светослав
Коментари Харесай

Известен водещ в трепетно очакване на най-голямото щастие

 Водещият на " 120 минути “ по Би Ти Ви – Светослав Иванов, е в трепетно очакване на втора рожба, гласи най-новата клевета в тв средите. Неговата брачна половинка и колежка Вяра Деянова от известно време насам не ходела на работа в малкия екран, а в нюзрума шушукат, че е решила да скрие бременността си дори от сътрудниците си.

През последните месеци другояче хубавата кореспондентка заобикаля да театралничи за фотоси в обществените мрежи. В разгара на лятото тя се появи на гала за разпределяне на журналистически награди очевидно наедряла. Макар да се бе пробвала да скрие коремчето си и насъбраните килограми под разкроена черна рокля, измененията във фигурата ѝ не останаха незабелязани от присъстващите на събитието.

Вяра и Светльо към този момент имат опит в родителството. През 2013 година на бял свят се появи първородната им дъщеричка Йоана, която проплака навръх 19 октомври – денят, в който почитаме св. Йоан Рилски. Именно по тази причина тв фамилията решило да ѝ даде името на светеца. Любовната им история обаче почнала надалеч преди появяването на дъщеричката им. Те се срещнали и влюбили още през 2004 година, до момента в който били студенти.

Пътищата им не се срещнали зад студентската пейка, а в известно радио, където Иванов таман бил почнал работа, а Вяра пристигнала като стажантка. Той незабавно я забелязал и почнал да я ухажва. " Стори ми се доста отворена, незабавно ми направи усещане. Нейната хубост и държание ме плениха от първия момент “ – споделя водещият на " 120 минути “. След като приключили университета и Светослав бил придърпан в Би Ти Ви, той набрал храброст да падне на колене пред нея и да ѝ предложи безконечен сватбен съюз. По това време към момента не бил чак толкоз високоплатен, само че съумял да задели солидни спестявания, с които осъществил мечтаната от тях женитба във безконечния град – Рим.

" Казахме си " да “ там, където се съхраняват сърцата на 25 римски папи. Всеки път, когато камбаните на " Св. св. Викентий и Анастасий “ озвучат пространството към " Ди Треви “, светът би трябвало да се усмихва на загатна за оня хубав ден в Рим, в който ти грееше. Грееш и в този момент, Вяра “, показа журналистът за сватбата си през 2011 година във връзка последната годишнина със брачната половинка му. Иванов нееднократно е казвал, че е отгледан единствено от майка си, само че това не му е попречило да сътвори крепко семейство. Родителите му взели решението да се разделят, когато той бил невръстно дете. Отглеждането му паднало напълно върху плещите на майка му Антония, която мъчно се справяла да балансира сред грижите за хлапе и работата. " Не съм усещал в никакъв случай неналичието на татко. Майка ми и баба ми ми даваха всичко, от което имах потребност. С татко ми поддържаме другарски връзки и аз не го упреквам за нищо “, споделя Светльо през днешния ден, представен от " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР