Водещият Мон Дьо е старо куче и не е лесно

...
Водещият Мон Дьо е старо куче и не е лесно
Коментари Харесай

Азис шокира Мон Дьо: Аз съм всичко най-мръсно, което жадувате, когато сте сами и гледате п*рно!

Водещият Мон Дьо е " остаряло куче " и не е елементарно да го стреснеш с нещо, камо ли да го шокираш. Е, днешният му посетител несъмнено съумя и това беше Азис. Всички си го знаем Васил Боянов, че се изживява като осмо знамение и си има вяра безапелационно, само че този път прекали.

Той съобщи, че бил единствен на света като повсеместен облик, втори като него нямало и трябвало наложително да получи звезда на Алеята на славата. В противоположен случая нямало да бъде почтено, а звездата била единственото, което заслужавал и което щяло да го зарадва...

После Азис се придвижи и към персоналния си живот като съобщи, че дамите не се възбуждат от него и в общи линии го одобряват повече като брат или другар, с който да споделят. Виж, мъжете обаче били друга бира и си умирали за него. Даже на участията му ходели най-вече мъже, а не дами.

" Аз съм освободен и без задръжки, а за мен през годините са се говорели такива неща, че съм събрал цялата допустима нечистотия - онази, която жадуваш и която си пускаш да гледаш вечер, когато си самичък. За п*рно каналите имам поради - всички ги гледат и фантазират, само че малко на брой се осмеляват. Е, аз съм този, който се осмелява на всичко ", споделя Азис.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Мон Дьо Азис Алеята на славата Васил боянов мъже
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР