Водещият модел 4K видеокамера HC-VXF1 притежава функционалност от професионален ранг,

...
Водещият модел 4K видеокамера HC-VXF1 притежава функционалност от професионален ранг,
Коментари Харесай

Panasonic представя две нови 4K видеокамери и Full-HD видеокамера от висок клас

Водещият модел 4K видеокамера HC-VXF1 има функционалност от професионален сан, в това число електронен визьор и кръг за ръчни настройки

HC-VX1 предлага качество без компромис с 4K картина и нови 4К функционалности за изрязване

Full HD видеокамерата HCV-800 е оборудвана с новоразработен обектив и нов огромен MOS датчик

Panasonic с горделивост показва две 4K видеокамери (HC-VXF1 / HC-VX1) и една Full-HD видеокамера (HC-V800) с нов датчик и нов обектив за доста по-високо качество на облика. Всичките нови модели видеокамери имат изключителни оптични характерности, като широкоъгълен 25mm обектив* и 24x оптично доближаване, а също по този начин усъвършенствана функционалност за автофокус с бързо и точно фокусиране при 4K и Full-HD, изключително значимо за видеозаснемането.

Новите допълнения към обширното портфолио от висококачествени видеокамери на Panasonic посрещат потребностите на всички консуматори - от видео-ентусиастите, търсещи висококачествено 4K видео, до фамилии, които желаят да запазят скъпите си моменти с впечатляващи облици.

Създайте брилянтни видеоклипове даже на едва осветени места
Новият огромен BSI MOS датчик, с който са оборудвани 4K видеокамерите HC-VXF1/HC-VX1 и Full-HD видеокамерата HC-V800, смесен със светлосилния F1.8 обектив, усъвършенства качеството на снимане при едва осветяване с почти 70 %, спрямо предходните 4K модели. Чрез угнетяване на шума при слаба осветеност, като да вземем за пример подиуми на закрито и нощни пейзажи, могат да се снимат идеалните фрагменти когато и да е и на всички места.

Първокласно видео с 4K качество
С новите 4K видеокамери HC-VXF1/HC-VX1 на Panasonic можете да заснемете най-хубавото от вашия свят с брилянтно качество на облика и висока 4K резолюция. Високоефективният обектив, отговарящ на строгите стандарти за разграничителна дарба и контрастност на Leica Camera AG, понижава отблясъците и фантомните изображения, с цел да обезпечи запис на красиви облици когато и да е. Режимът 4K Photo разрешава запазване на статични фотоси от краткотрайни моменти, които не могат да бъдат уловени с огледално-рефлексен фотоапарат даже при снимане в серия.

Изключителни качества за снимане от близко
Новият обектив Leica Dicomar (HC-VXF1/HC-VX1/HC-V800) се характеризира с мощно оптично варио 24x - от необятен ъгъл 25mm* до телефото 600mm. Четворната система за ръководство на обектива, наречена 4-Drive Lens System, работи с четири самостоятелни групи лещи, с цел да реализира оптично варио 24x в извънредно плътно тяло. При широкоъгълна позиция на вариото, в един кадър може да бъде обхваната огромна група хора дружно с околния пейзаж, а благодарение на въртящия се LCD могат да бъдат направени и впечатляващи селфи фотоси.

Новият хибриден оптичен стабилизатор на облика отстрани размазването на картината, породено от треперенето на ръката
Оптичният стабилизатор на облика в 4K видеокамерите HC-VXF1/HC-VX1 и Full-HD видеокамерата HC-V800 е създаден въз основата на предходния 5-Axis HYBRID O.I.S. + (5-осев хибриден оптичен стабилизатор на облика плюс), който в този момент е модернизиран с още две технологии: Ball O.I.S. System и Adaptive O.I.S.
Системата Ball O.I.S. System понижава износването на задвижващия модул и доста усъвършенства коригирането и на най-малкото трепкане на ръката. Адаптивният оптичен стабилизатор на облика Adaptive O.I.S. автоматизирано усъвършенства действието на стабилизатора посредством контролиране на механичното му ръководство съгласно позицията, изискванията на снимане и потребителските характерности. Новият хибриден оптичен стабилизатор на облика HYBRID O.I.S. още повече понижава размазването на картината, породено от треперенето на ръката, в това число при огромно доближаване, с което дава опция да се записват чисти облици и пълноценно потребление на мощното 24x оптично варио. Функцията Level Shot (Изравняване на нивото) автоматизирано регистрира и поправя наклона на заснеманите облици.

Професионални резултати с електронен визьор и кръг за ръчни настройки
4K видеокамерата от най-голям клас HC-VXF1 на Panasonic е оборудвана с съвременни, високоефективни функционалности, които ще удовлетворят експертите и амбициозните почитатели. Накланящият се визьор улеснява снимането на мечтаните фрагменти при всевъзможни условия, а кръгът за ръчни настройки дава опция за точно конфигуриране на фокуса, ириса и вариото.
Превключването сред настройките се прави бързо и елементарно благодарение на два обособени ключа - Manual/Auto (Ръчна/Автоматична настройка) и Focus/Iris/Zoom (Фокус/Ирис/Варио). За да отговори на разнообразните условия и потребности на потребителите, HC-VXF1 предлага и други функционалности, типични за професионалните видеокамери, като Регулируем баланс на бялото в диапазона от 2 000 K до 15 000 K, Увеличение/Пик на фокуса и Потребителски бутон.

Функция 4K изрязване, позволяваща да уловите безпогрешно моментите, които се случват един път в живота
4K изрязване (4K Cropping) е истинска функционалност на Panasonic, налична при HC-VXF1 и HC-VX1. Тя разрешава снимане на широкоъгълни 4K видеоматериали, след което елементарно да се редактират и запаметят във Full-HD формат, като се приложат разнообразни резултати, да вземем за пример доближаване или смяна на зрителния ъгъл.
Към функционалността 4K изрязване в този момент са добавени нови благоприятни условия, като Post Auto Tracking (Изрязване с автоматизирано следене), позволяваща да вземем за пример да заснемете бързо движещо се дете в 4K формат с автоматизирано следене на лицето му и по-късно да извлечете Full-HD видео, при което лицето не излиза отвън кадър и в същото време се прибавя резултат на стабилизиране на облика. Новата функционалност Post Manual Tracking (Изрязване с ръчно следене) разрешава просто да докоснете обектите, извършващи непредвидими придвижвания, на екрана и да ги следите интуитивно с пръст, като променяте зрителния ъгъл. И, функционалността Post Close-up (Фиксирано изрязване) е идеална за обстановки, при които има незначителни придвижвания и в кадър влизат нежелани детайли - можете да заснемете по-широкообхватен 4K облик, от който по-късно да изрежете единствено нужната ви част.

Видео в кинематографичен жанр
Всичките нови 4K модели (HC-VXF1/HC-VX1/HC-V800**) са оборудвани с функционалността Кинематографични резултати, която разрешава потребление на техники за снимане, присъщи за киното, като Бавно и Бързо видео, Бавно варио и Dolly Zoom. Тези компактни 4K видеокамери оферират неповторимо развлечение при снимането на видеозаписи в кинематографичен жанр.

* Приравнено към 35mm. Налично при 4K и FHD/24p моделите.
** HC-V800 поддържа единствено Бавно видео.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР