Водещият и актьор Сашо Кадиев има връзка с модела Ивелина

...
Водещият и актьор Сашо Кадиев има връзка с модела Ивелина
Коментари Харесай

Новата жена на Сашо Кадиев е 23-г. модел

Водещият и артист Сашо Кадиев има връзка с модела Ивелина Чоева, научи Lupa.bg. Красавицата е единствено на 23 години, което я прави с съвсем 15 години по-млада от артиста. Кадиев сега е на отмора в Доминикана, откъдето сподели, че е в компанията на жена, само че без да разкрива самоличността ѝ. Синът на Катето Евро пусна стори по какъв начин се разхожда по брега, а до него се виждат дългите крайници на хубавицата, само че единствено това.

Чоева и Кадиев са дружно от повече от година. Двамата са се срещнали в студиото на " Преди обед ", където Ивелина е гостувала при започване на есента на 2019-та година. Именно оттогава е почнала аферата им.

Момата към този момент се е срещнала с бъдещата си свекърва Катето Евро, само че Сашо към момента не обявява връзката си с брюнетката.

За раздялата на тв водещия с майката на детето му Таня се знае от към този момент година, а в последните месеци той на няколко пъти бе засичан в компанията на красива младата жена, с която към този момент не крие близостта си, само че досега самоличността ѝ бе обгърната в тайнственост. Освен моделка, Ивелина е и създателка на гратис приложение в помощ на дами и деца, жертви на домашно принуждение.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР