Водещият доставчик на офис услуги и работно пространство Regus ще

...
Водещият доставчик на офис услуги и работно пространство Regus ще
Коментари Харесай

Regus отваря офис център в Пловдив през следващата година

Водещият снабдител на офис услуги и работно пространство Regus ще отвори офис център в Пловдив при започване на идната година. Новината бе обявена на особено събитие, на което бяха показани офис моделите на бъдещето. Най-новата локация на Regus ще бъде в бизнес център, ситуиран на един от главните булеварди в града – „ Васил Априлов “.

Това ще e четвъртият Regus център в България дружно с към този момент съществуващите три в София – в Landmark Center (бул. „ Цар Освободител “ 14), в Sofia City West (бул. „ Ген. Тотлебен “ 53-55) и най-скоро откритият в хотел ibis наоколо до Летище София, който разполага с 34 офиса с разнообразни размери и обезпечава 126 работни места.

Центровете на Regus стават все по-популярни в България. Те са съвършеното решение за актуалните бизнесмени и работодатели. Компанията предлага изцяло оборудвани офис площи със актуален дизайн, IT и телекомуникационна инфраструктура от международна класа, писалищен материали, офис асистентски услуги, конферентни зали и виртуални офис услуги на конкурентни цени за наем. Както огромни корпорации, по този начин и дребни започващи компании признават, че гъвкавото работно пространство, което Regus обезпечава, им оказва помощ да подобрят резултатите си и да усилят позитивното влияние на новите технологии.

Regus разполага с мрежа от повече от 3000 висококачествени и комфортни местоположения в света, в които работят над 2 милиона бизнес клиенти, в това число световноизвестни компании като Гугъл, Dell, Apple, Samsung, Disney и Microsoft. Амбицията на Regus е да усили броя на офис центровете си до 10 000 през идващите няколко години.

Людмила Узун, общоприет управител на Regus България, разяснява: „ Вярваме, че с помощта на гъвкавите офис решения и безкрайните благоприятни условия, които предлагаме, способстваме за привличането на вложители от целия свят към България. Regus основава бизнес от ново потомство, тъй че проектите ни са да продължим да се развиваме в страната. “
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР