Водещият доставчик E Ink отчита ръст от 30% тази годинаВ

...
Водещият доставчик E Ink отчита ръст от 30% тази годинаВ
Коментари Харесай

Цветни е-книги от ново поколение излизат през 2020 г.

Водещият снабдител E Ink регистрира растеж от 30% тази година

В екосистемата на четците за е-книги ще настъпи забележителна смяна
(снимка: CCO Public Domain)

E Ink Holdings (EIH) е в развой на планиране на цветна електронна хартия за последващо потомство четци на е-книги. Новите артикули ще се появят на пазара през 2020 година, заяви Digitimes, базирайки се на из пълнителния ръководител на компанията Джонсън Лий.
още по тематиката
В световната екосистема на четците за електронни книги ще настъпи забележителна смяна, когато клиентите на EIH в Европа и Китай пуснат цветни усройства, съобщи Лий на среща с вложителите в компанията.

Позитивното развиване на цветните решения за е-хартия, почнало през 2019 година, ще продължи и през идната година, което ще усили приходите за EIH. Приносът на цветните решения към момента не е огромен, само че ще се усили доста през 2020 година, акцентира Джонсън Лий.

EIH чака 20-30% растеж в доставките на ESL решения за електронна хартия тази година и сходни темпове на напредък през 2020 година Компанията също по този начин възнамерява да създаде цветни решения за е-тетрадки, ориентирани към просветителни и професионални приложения в Китай и Япония.

EIH регистрира чиста облага от 37,67 милиона щатски $ за третото тримесечие на 2019 година, което е 36,9% растеж по отношение на същия интервал на предходната година.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР