Водещите симптоми при Делта варианта на коронавируса са хремата и

...
Водещите симптоми при Делта варианта на коронавируса са хремата и
Коментари Харесай

Как да разпознаем „Делта“ варианта и какви са симптомите му?

Водещите признаци при " Делта " разновидността на ковид са хремата и кашлицата.

Д-р Георги Миндов към този момент има няколко пациенти, за които е имал подозрение, че са инфектирани с " Делта разновидността " на ковид. " Това, което аз следя в моята процедура, са фамилните огнища у дома, т.е. няколко индивида в непосредствен контакт в колективи или в дома се заразяват ", споделя доктор Миндов пред

Според последните данни на Националния център по заразни и паразитни заболявания към 70% от секвенираните проби със специфичен апарат, са на " Алфа " разновидността, а близо 30 - на " Делта ".

По думите на доцент доктор Любомира Николаева-Гломб процентът занапред ще пораства. " Мисля, че до към месец може би ще стане преобладаващ ", сподели завеждащата отдел ``Вирусология`` в НЦЗПБ.

Водещите признаци при " Делта " разновидността са хремата и кашлицата.

Клиницистите споделят, че в този момент загубата на подушване е много по-рядко срещан признак, в сравнение с хремата.

В страните, където имат повече от 50-60-70% имунизирано население заболяемостта се измества към по-младите, тъй като те не бяха до скоро в предпочитаните групи за имунизиране ", споделя още доцент Гломб.

По думите й единствено към един на хиляда души може да се разболе от същия или различен вид, в случай че към този момент е изкарал ковид.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР