*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 7

...
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 7
Коментари Харесай

Водещите новини! 643 са новите случаи на COVID-19 у нас. Депутатите изслушват Петков и Николов за доставките и цената на газа

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 7 юли ***

 

Завръща се!

***

***

Интерконекторът е от огромно значение освен за развиването на районите ни, само че и за енергийната самостоятелност и сигурност на България. Газовата връзка Гърция-България ще свърже газопреносните мрежи на двете прилежащи страни, осигурявайки достъп на България до Южния газов кулоар и до редица нови източници на природен газ.

Реализацията на плана, който бе стартират преди близо 12 години, завършва сполучливо, откакто получи сериозен подтик през последните 6 месеца.

***

Той означи, че е добре Република Северна Македония да бъде на европейския път, с цел да има по-големи благоприятни условия за привличане на вложения.

Сръбският президент съобщи, че Република Северна Македония и Албания заслужават да стартират договаряния за участие в Европейски Съюз.

„ По принцип не мога да ви кажа дали предлагането е положително или не, дано народът на Македония реши.(…) Македонските жители, отново ще кажа, те знаят по-добре от мен дали нещо е положително или не за националните ползи на страната им. Просто апелирам хората да помислят, да помислят дали не одобряват или отхвърлят нещо априори, “ уточни нощес в изявление за телевизия " Сител “ Вучич.

***

От Министерството на вътрешните работи оповестиха, че е задържан 40-годишен мъж, който към  20.10 часа е стрелял с револвер във въздуха, до момента в който протестиращите се движеха от постройката на държавното управление на Република Северна Македония към Министерството на външните работи.

Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски написа във фейсбук, публикувайки фотография от случилото се, че това е индивидът, който е трябвало да го убие.

Не е ясно КАК, откакто оня е стрелял във въздуха, като на женитба, но… значимото е конспирация да има за пред електората.

***

Роднините изгубили връзка с нея след случая. Звънели са на лечебни заведения, в 4 РПУ, препращали са ги към КАТ. От тези институции им споделили само, че буквите на починалото момиче и щерка им съответстват. По-късно името се е удостоверило.

***

„ Малко преди 18.00 ч. се прибирах в посока бул. „ България ”. Мъжът шофираше нападателно и минаваше сред колите. Тъй като искаше да заобиколи и мен, ме удари и ми издра бронята. Не съм подавал сигнал в полицията, защото вредата е дребна. На предното стъкло имаше полицейски лампи, наподобяващи кола на НСО ”, изясни мъжът.

***

Този път Джонсън не съумя да се избави: след три години на поста английският министър председател подава оставка. Луксозни поправки, партигейт и куп други прегрешения: описът със свадите и аферите към него е дълъг. " Дойче веле " ги напомня.

***

Джейми Лин Фъргюсън се призна за отговорна за присъединяване в нахлуването в постройката на Капитолия по време на конферентен диалог със арбитър във Вашингтон, окръг Колумбия. Обвинението планува оптимално наказване от шест месеца затвор и санкция от 5 000 $.

***

Няколко ръководители на основното ръководство на Министерство на вътрешните работи за Санкт Петербург и Ленинградска област са арестувани в границите на наказателно дело за корист със служебно състояние, удостовери съветското Министерство на вътрешните работи.

Умнов " изрази цялостно противоречие с това, в което е упрекнат, като назова всичко това нелепост и парадокс ", съобщи пред Интерфакс Ева Меркачева, член на московската ОКН.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР