*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 5

...
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 5
Коментари Харесай

Водещите новини! 942 нови случая на COVID-19 за 24 часа у нас, връщат ли се маските? Доган продава яхтата си за 5,9 млн. евро

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 5 юли ***

 

За последното денонощие у нас са регистрирани 942 нови случая на заразяване с ковид при направени 6702 теста, демонстрират данните на Единния информативен портал.

Новозаразените са 14 % от тестваните.

Починалите за денонощието са трима.

***

По думите му не трябва да мислим единствено за самостоятелното здраве, а за опасността като общественост. 

***

Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган продава първокласната си 39-метрова яхта " Агата ", написа Офнюз.

Плавателният съд се предлага на цена от 5,9 млн. евро от две брокерски компании: Worth Avenue Yachts и Imperial Yachts, основани в Монако. Това се схваща от обява на Intelligence Online, профилиран уебсайт за информация, обвързвана с разследващата общественост.

Imperial Yachts, ръководена от Евгений Борисович Кохман, бе сложена в листата със наказания на Службата за надзор на задграничните активи на Министерството на финансите на Съединени американски щати (OFAC) поради хипотетичните си връзки с околните до Владимир Путин предприемачи Игор Сечин и Генадий Тимченко.

***

***

Според данни на изданието в жилището на Кримо са били открити исторически и журналистически материали, свързани с убийството на тридесет и петия американски държавен глава. " Ние намерихме в населявания от Кримо парцел редица документи, отдадени на насилствената гибел на президента Кенеди. Сред въпросните материали ние намерихме голямо количество изявления, отдадени на Осуалд ", сподели източник от полицията в щата Илинойс пред медията.

***

Федералната работа за сигурност (ФСБ) насочи предизвестие на руснак, който е превеждал пари по сметката на регистриран в Украйна фонд, подпомагащ украинската войска, заяви ТАСС с позоваване на официално съобщение на ръководството на ФСБ за Московска област, написа Офнюз.

Агенцията разгласява и видео с нахлуването в жилището на жителя и “отправянето на предизвестие ”. 

***

Руската журналистка Мария Пономаренко е застрашена от 10 години отнемане от независимост или влизане в клиника за психиатрично лекуване за " неопределен " интервал от време, защото разкритикувала обществено дейностите на Москва в Украйна.

44-годишната Пономаренко, майка на две деца, е упрекната в разпространяването на подправени вести по отношение на " специфичната военна интервенция " на Путин в Украйна.

***

***

Продължаваме да приказваме с безусловно всички депутати, които желаят да видят нашата стратегия. Не приказваме само с четиримата индивида, които казахме в самото начало. Всички други имат покана да приказват с нас. Това съобщи министър-председателят в оставка Кирил Петков пред публицисти.

„ Няколко индивида би трябвало да решат към кого им е лоялността – към тяхната партия и водач, който съгласно мен не е извършил обещанието към народа, или към всички нас “, добави той.

***

Някои от тях са нулева ставка на Данък добавена стойност върху хляба и брашното, както и отстъпката от 25 стотинки за литър гориво.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР