*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 4

...
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 4
Коментари Харесай

Водещите новини! Българи искат зелен коридор за роднините си в Украйна; собственик на бензиностанция: злоупотреби се с хората

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 4 март ***

 

Бесарабски българи у нас желаеха зелен кулоар за етническите си родственици в Украйна.

Студенти приканиха българското държавно управление да помогне с превоз, здравна и психическа помощ на идващите бежанци, както и с преводачи на контролно-пропускателните пунктове.

***

***

„ В рамките на 0,20 лева е оптималното нарастване. Някои сътрудници злоупотребиха с цени над 3 лева, което не е реалистично. Цената на едро сега е към 2,55 лева С надценката естествената цена е 2,80 лева “

***

От държавното обвиняване желаеха Валентин Цанков да бъде арестуван за непрекъснато.

Спецсъдът пусна под домакински арест генерала от запаса, упрекнат за шпионаж в интерес на Русия.

***

В страната на „ свободата на словото “…

***

***

Путин е най-големият нарушител в света, засегнал е милиони животи на украинци. Това е кървава експанзия. Руските войски не престават да стрелят. Магазините се изпразват малко по малко, няма импорт на пресни артикули ". Това съобщи за " Твоят ден " журналистът Аня Терзивец, която се намира на 100 км от Одеса.

***

Украинският президент Володимир Зеленски упрекна Москва, че прибягва до нуклеарен гнет и желае да повтори злополуката от Чернобил, откакто атомна електроцентрала беше подложена на обстрел по време на съветското настъпление, съобщи Франс прес.

***

Няма изменение в радиационната конюнктура, няма наранени здания на реакторните ситуации. Системите за сигурност работят и са в подготвеност. Състоянието на блоковете. Блок 1 е спрян за планов ремонт преди военните дейности. 2 и 3 – са спрени вследствие на среднощната офанзива. 4 – продължава да работи на намалена мощ. 5 и 6 не работят.

***

Наемниците на Вагнер в Киев претърпяха загуби по време на опитите си и се споделя, че са били разтревожени от това какъв брой тъкмо украинците са планували ходовете им. Източник, непосредствен до групата, сподели, че е „ злокобно “ какъв брой добре е бил осведомен екипът за сигурност на Зеленски.

В събота е било осуетено нападение против Зеленски в покрайнините на Киев. Украинските чиновници по сигурността споделиха, че е бил " отстранен " кадър на чеченските наемни убийци. Повече от 400 съветски наемници работят в Киев със заповеди от Кремъл да убият президента Зеленски и неговото държавно управление и да приготвят почвата за вдишване на надзор от Москва.

***

" Изцяло поддържам това ", съобщи Пелоси нощес пред медиите.

" Забранете го ", сподели тя.

***

***

Междувременно и на други места закононарушенията против човечеството не спират…

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР