Водещите ни клубове може да не играят в евротурнирите един

...
Водещите ни клубове може да не играят в евротурнирите един
Коментари Харесай

УЕФА може да накаже българския футбол при промени в първенството

Водещите ни клубове може да не играят в евротурнирите един или два сезона УЕФА може да предприеме наказания към българския футбол, в случай че се промени формата на шампионата в елитната ни група. Такова предложение ще бъде разисквано на утрешното съвещание на Изпълкома на БФС.

Преди пет години в УЕФА знаеха, че се вършат промени във футбола в България, само че в този момент нямат никаква визия, че няколко кръга преди края на шампионата се готвят корекции на шампионата, с цел да се обслужат ползите на няколко клуба. Промяна месец преди края на шампионата може да се окаже пагубна за футбола ни. Именно от офисите в Нион се чакат сериозните наказания, като ще е скандално, в случай че извадят водещите ни тимове от евротурнирите за идващия сезон, а може и за два.

Последната седмица от УЕФА демонстрираха сили и мощност, която преди това в никакъв случай не са показали. В рамките на 48 часа безусловно " размазаха " 12 от 15-те най-големи клуба в света и ги принудиха да се откажат от милиардите в новата Суперлига. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР