Водещите на предаването Плюс Минус по Нова телевизия - Владимир

...
Водещите на предаването Плюс Минус по Нова телевизия - Владимир
Коментари Харесай

Водещи влязоха в спор с Елена Йончева за свободата на медиите в България

Водещите на предаването " Плюс Минус " по " Нова телевизия " - Владимир Сиркаров и Кузман Илиев, влязоха в лек спор с водача на евролистата на Българска социалистическа партия Елена Йончева.

В един миг от диалога им тя заприказва за 111-ото място на България по независимост на медиите в света.

„ Е, да приказваме за липса на независимост на медиите, в случай, че Апартаментгейт бе тъкмо от медиите изнесен, мисля, че с вас можем особено да ви поканим да разясняваме. Ние особено си приказваме каквото желаеме, ето в този момент и вие. Малко се прекалява с тази тематика ", споделиха водещите, изразявайки несъгласието си с това, че страната ни е сложена на тази нежелана позиция.

" Не прекаляваме доста. Защото независимост на медиите не е единствено да дадеш думата на представители на опозицията. Вие може да го извършите това по хиляда пъти дневно, само че това нищо няма да промени. Свобода на медиите значи да се вършат журналистически следствия, без значение коя партия ръководи ", отговори Йончева.

Тук Кузман Илиев я потита: " А " Апартаментгейт " какво е? "

" Вижте какво се споделя в този отчет: България към този момент не е обетована земя за публицистите. И още нещо: В този отчет проведената престъпност в България се приравнява с властта. И да ви кажа изречението: Журналистите в България са цел както на проведената престъпност, по този начин и на управляващите, които ги подлагат на тормоз вместо да ги пазят ".

" А във връзка с " Апартаментгейм " - това е единствено върха, а изпод стои една камара. 11 милиарда евро къде са те, не са единствено в един апартамент на Цветанов ", приключи Йончева.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 1 секунда) Рейтинг: 24598 | Одобрение: -20622 Каква независимост? 90% от медиите плюят по ГЕРБ! Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР