Водещите на bTV Лили Боянова и Иван Георгиев пожелаха здраве

...
Водещите на bTV Лили Боянова и Иван Георгиев пожелаха здраве
Коментари Харесай

Водещите на bTV Новините Лили Боянова и Иван Георгиев: Нека има здраве и мир в целия свят

Водещите на bTV Лили Боянова и Иван Георгиев пожелаха здраве и мир в целия свят. И двамата описаха какъв брой е значимо фамилията и прошката. Те откроиха чудесата, които ги въодушевяват и къде ги намират.

„ Сирия и Ирак са една от люлките на християнската цивилизация, едни от най-старите църкви се намират точно там. Снимка в Холмс, където се намира от най-старите църкви в едно учебно заведение, в което живееха - хора са положили оръжие и са се предали До преди известно време са воювали с режима на Асад. Детето на тази фотография от 2019 година е дете на войната. То не познава различен свят и ми припомня за историите, които не съм съумял, само че съм желал да опиша Войните си наподобяват по едно нещо и  това е този развой на дехуманизация “, сподели Иван Георгиев.

„ Лично като майка войните в света извънредно доста ме разстройват и че 21-ви век са толкоз доста “, съобщи Лили Боянова и пожела повече светлина и мир.

Когато самолетът на Бъдни вечер закъснее, не всеки път е неприятен знак - вижте една история за положителния край

Вярваме в положителното - емблематичната графа на Лили, в която споделя истории и ни среща с хора, които с постъпките и образеца си, оказват помощ на други хора.

Целта му е да направи престоя на дребните пациенти най-малко малко по-приятен

Познат е на феновете с филмите си за bTV Репортерите и репортажите, свързани със обществените процеси и политиката на Балканите и Близкия изток.

Тази премия е плод на труда на всички сътрудници, сподели водещият на новините Юксел Кадриев, който бе отличен със специфична премия за цялостния си принос

Иван Георгиев е роден в Благоевград, където приключва междинното си обучение. През 2007 година приключва публицистика в Софийския университет " Св. Климент Охридски ".  Част от екипа на bTV става през 2006 година, а през 2012 година е определен за Fellow на Световния пресинститут в Съединени американски щати.

През 2011 година Иван Георгиев е определен от сътрудниците си в bTV за кореспондент на годината. През 2012 година получи първата огромна премия за проверяваща публицистика на фондация " Радостина Константинова " за поредност от следствия, разобличаваща схеми за манипулиране на изборния развой, а през 2015 година получава номинация за дебют в документалното кино от Българската кино академия за " Македония – последният план на Коминтерна ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР