Водещи експерти по електронна търговия от България и света се

...
Водещи експерти по електронна търговия от България и света се
Коментари Харесай

Отличниците в електронната търговия се събират на eCA Conference “Best Practices” на 05-ти октомври в София Тех Парк

Водещи специалисти по електронна търговия от България и света се събират в София за новаторско събитие, което дава обещание да предефинира най-хубавите практики в електронната търговия. Десетото юбилейно издание на конференцията на eCommerce Academy ще се случи на 5-ти октомври 2023 година в София Тех Парк и всичко по време на събитието ще бъде обвързвано с „ Най-добрите практики “ - лекции, нетуъркинг, експо, поп-ъп магазини, награди.

Тазгодишната издание на eCA Conference “Best Practices ” може да се похвали с впечатляващ състав от лектори, в това число представители на TikTok, The Marketer и специалисти в региона на изкуствения разсъдък, всички надълбоко вкоренени в световните трендове в електронната търговия. 

Те ще бъдат в София, с цел да може и вашите електронни магазини да се възползват оптимално от международния опит.

Иновативната изложбена зона ще събере над 30 снабдители на услуги за електронна търговия. Всички те ще покажат своите практични принадлежности за усъвършенстване на всеки онлайн бизнес. Бъдете подготвени за голям брой нови сътрудници. 

Посетителите ще станат очевидци на неповторими поп-ъп магазини, които през целия ден ще действат и показват действително по какъв начин се продава и в това време се построяват нови бизнес контакти.

Вълнуваща вест е партньорството на eCommerce Academy с Volkswagen България, които ще дават опция на гостите да тестват чисто нови модели електрически коли от марките им. 

Конференцията ще приключи с блестяща гала по награждаване на “Звездите в онлайн търговията ”, които са съумели да отличат своите онлайн магазини в България през миналата година.

Двигателят на това новаторско и трансформиращо бизнесите събитие е Никола Илчев, който приканва: “Не пропускайте да получите скъп взор към бъдещето на електронната търговия. Присъединете се към нас на 10-ата юбилейна конференция на eComemmerce Academy и отключете тайните на триумфа преди съперниците си. Планирайте  2024 година още през днешния ден! ”

Регистрацията за конференцията се случва тук:, където можете да се запознаете детайлно с програмата, лекторите, сътрудниците и участниците.

За уредника:

eCommerce Academy e aкадемия за електронна търговия, потвърдила се през годините като благонадежден източник на потребна информация за онлайн продажби, основател на редица събития за електронна търговия, издател на 2 книги и основател на едни от най-богатите и канали за електронни търговци у нас. Академията провежда и един от най-популярните конферентни формати, освен у нас, само че и на интернационално ниво –
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР