Водещата повече от седмица е в неизвестност и не отговаря

...
Водещата повече от седмица е в неизвестност и не отговаря
Коментари Харесай

Ани Цолова в тежка депресия, след като я натириха от Нова! Напусна луксозния си палат и потъна в неизвестност

Водещата повече от седмица е в неопределеност и не дава отговор на телефонните повиквания и известията на сътрудниците си. Тя липсва и в дома си – триетажната къща в баровския квартал “Драгалевци”, за чийто градеж прокуратурата ревизира приходите є. Цолова и мъжът є като че ли са напуснали жилището и комшиите им настояват, че от дълго време не са ги мяркали.

“Ретро” разузна, че водещата се е махнала от София малко след рухването й от ефир, защото изпаднала в жестока меланхолия. Едва през вчерашния ден тя се завърна от Плевен след двуседмично неявяване, водейки със себе си и майка си, която й оказва помощ в развъждането на дребния й наследник Калоян, видяха фотографите на " Ретро ".

Тя била унищожена не толкоз от решението на управлението, колкото от реакцията на сътрудниците, защото никой от тях не я защитил. Най-обидно й било държанието на колегата й Виктор Николаев, с който заедно се трансферираха преди две години от Би Ти Ви и който счита за доста непосредствен другар. Той обаче по никакъв метод не издава, че Ани му липсва, и даже не отрони дума към задкулисието при премахването й.

Това била и повода Цолова на собствен ред да го зареже и да не отиде да поддържа своя сътрудник и на спонтанния митинг пред Министерския съвет предходната седмица около екшъна с Антон Тодоров. Водещата още преди две седмици се изнесла със сина си за родния Плевен, а по-късно към тях се включил и мъжът є, който си взел отпуска като оператор в Нова тв.

Цолова избягала и с цел да не се постанова да дава отговор на неуместни въпроси на сътрудници и близки в София, които, както и феновете, били мощно озадачени след уволнението є от утринния блок. А въпросите са доста. Първият е за какво смъкнаха от екран сякаш най-рейтинговия си водещ? Дали повода не са подадените сигнали от страна на евродепутата Николай Бареков, след които стана ясно, че Цолова е взимала големи суми от бонуси, заявила ли ги е и какъв е произходът на парцелите й?

Данъчните започнаха да ровят и за това по какъв начин една водеща е съумяла да си купи къща в “Драгалевци” на стойност 200 хиляди евро, в случай че на хартия заплатата й е оскъдна за сходни разходи. Дори нейните сътрудници, които бяха сложили празен стол на митинга си, чакаха да я видят там един до друг до Виктор Николаев. Но Цолова е предпочела да се скатава в Плевен и да не се появява, до момента в който нещата към нея не отшумят.

Иначе от години не е прекарвала даже уикенд там и предпочитала да върви на екскурзии и скъпи курорти у нас. В родния й град се разясняваше, че точно славата и парите са замаяли главата на някогашната водеща. Оказва се обаче, че май точно те са я върнали назад в Плевен, където Ани се утешава, откогато я смъкнаха от екран.

Темата за Цолова не се коментирала доста в Нова телевизия, защото даже сътрудниците й не знаят какво се случва с нея. Тези, които допускат къде се крие истината, избират да си мълчат, защото им е неприятно.

Официално от медията оповестиха, че Цолова не напуща малкия екран, а ще води начин на живот предаване. Оказва се обаче, че такова не е планувано в програмата и по него не се работи.

“Ако ще се прави един план на малкия екран, той изисква месеци работа, търсене на екип, студио, идея и още куп други неща. При нас такова нещо не се прави. Това за ново предаване на Ани е цялостна измислица, можеха да измислят нещо по-оригинално, с цел да замажат очите на хората.

Ако не сте забелязали, даже я махнаха от шапките, които по този начин старателно се направиха за новия сезон, лицето й не участва на никое място, единствено и единствено в случай че може хората да не помнят. Такъв срам обаче не се забравя”, споделят сътрудници.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР