Водещата на Здравей, България“ Аделина Радева се раздели с NOVA.

...
Водещата на Здравей, България“ Аделина Радева се раздели с NOVA.
Коментари Харесай

Аделина Радева се раздели емоционално с NOVA, Лора Инджова поема „Здравей, България“

Водещата на „ Здравей, България “ Аделина Радева се раздели с NOVA. Чаровната журналистка, с която феновете се събуждаха през последните две години и половина, одобри покана да се завърне в екипа на Българската национална телевизия. За раздялата си с NOVA прочувствено показа самата Аделина тази заран в последния си ефир като водеща на утринния блок „.

„ Всички промени минават през сърцето. За да бъде човек благополучен и с хляба земен, и с хляба небесен, които както знаем мъчно стоят на обща софра, му е нужно доста малко и то е да бъде признателен. Благодаря на NOVA за доверието и благосклонността, които ми демонстрираха от самото начало. Това другарство продължава и ще го има. Благодаря и на феновете, които вземат участие интензивно в „ Здравей, България “, за това, че ми дадоха опцията да повеждам предаването с най-голям рейтинг в утринния ефир. Много е прелестно да си тръгваш с такова самочувствие “ – показа Аделина Радева.

Емоционален беше моментът и за нейния екранен сътрудник Виктор Николаев. „ Ади е душата на това предаване. Всички обичаме смеха ѝ. Един безпределно въодушевяващ другар, не просто експерт. Всяка заран идвах на драго сърце на работа поради нея. Благодаря ѝ за прелестното другарство, което пазим във времето “ – показа Виктор.
 Аделина Радева и Виктор Николаев NOVA
„ В лицето на Аделина NOVA губи извънредно първокласен сътрудник и скъп другар. Аз, която съм водила утринен блок и познавам тежестта на непрекъснатото ставане в 4 сутринта, разбирам желанието на Ади да се върне в по-нормален работен режим .

Желая ѝ триумф от сърце, в който въобще не се колебая. Българска национална телевизия прави същински трансферен удар с връщането на Аделина в праймтайм ефира си. Вярвам, че Лора Инджова, която ще поеме утринната щафета като ефирен сътрудник на Виктор ще оправдае доверието ни и ще бъде заслужен заместител на Ади “ - съобщи Ива Стоянова, изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп.

Лора Инджова , която от понеделник ще се причисли към Виктор Николаев, е с потвърден опит във воденето на утринен блок и към този момент е позната на феновете на „ Здравей, България “. Лора е магистър по „ Право “, а журналистическата ѝ кариера започва преди близо 10 години. Професионалният ѝ път минава като водещ на утринните осведомителни блокове на малките екрани Европа и Bulgaria ON AIR, както и като кореспондент, отразяващ политически и обществени тематики.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР