Водещата на Тази събота и неделя по бТВ Александра Кръстева

...
Водещата на Тази събота и неделя по бТВ Александра Кръстева
Коментари Харесай

Александра Кръстева няма търпение да стане майка

Водещата на " Тази събота и неделя " по бТВ Александра Кръстева е приела предлагането за брак на приятеля си Владислав, похвали се самата тя, видя HotArena .

" Сгодих се за най-прекрасния мъж на света. Как тъкмо ми предложи, няма да разкрия към този момент, тъй като това е наш персонален миг. Беше доста вълнуващо! Имаше сълзи, сополи... Не беше предстоящо. В началото мислех, че в кутийката има обеци. Беше прелестно! ", споделя Алекс. 

С обичания й желаят лятна женитба, през август, само че към момента не са решили къде ще е тя. С Владислав се влюбили от пръв взор преди година и половина. Срещата им била уредена от техни другари, които били сигурни, че двамата ще се харесат. Така и станало. Срещата им траяла 6 часа, през които двамата не спрели да си приказват. 

" При нас няма драми. Напротив. Той е моята същинска половинка в живота, в цялостния смисъл на думата. Цял живот съм го чакала и се веселя, че го срещнах. Тази обич пристигна в точния миг и е толкоз допълваща ме, колкото съм мечтала. Той е индивидът, с който желая да прекарам живота си. Носи ми успокоение, уют и усмивка всеки ден. Когато не сме дружно, не мога да вдишвам, толкоз ми липсва. ", не крие щастието си Александра.

И двамата са доста сантиментални, обичат да си вършат изненади и си оставят любовни бележки из целия апартамент. Влюбените към този момент мечтаят да имат дете и Александра признава, че се усеща подготвена да стане майка. Вярва, че всичко ще се случи в подобаващото време. 

Преди тази щастлива връзка, тя е изживяла куп неуспехи в любовта. Крие и един бракоразвод зад тила си. Бившият й мъж се споделя Калин Щерев и също работи в бТВ, като фотограф. Сватбата им през 2012 била приказна, на брега на морето. Но всичко завършило поради друга жена. Калин доста рядко се прибирал вкъщи, рядко и отпускът му съвпадал с този на Алекс и двамата последователно се отдалечили един от различен.

ТВ водещата обаче е оставила предишното и компликациите зад тила си. И тъкмо когато спряла да търси любовта, се появил Владислав. Родителите на Алекс също са разведени, само че това за нея в никакъв случай не е било драма. Те съумели да запазят чудесни взаимоотношения и тя прекарвала чудесни лета при татко си в Плевен.

Като дете била тиха, затворена и примерна ученичка. На седем се мести с майка си в София. От дете мечтае да стане кореспондент и да бъде пред камера. Вече 13 години е в бТВ, а наскоро седна и в стола на Мариана Векилска като една от трите водещи на " Тази събота и неделя ", написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР