Водещата на „Тази събота и неделя“ Алекс Кръстева обяви в

...
Водещата на „Тази събота и неделя“ Алекс Кръстева обяви в
Коментари Харесай

Красавица от bTV стяга втора сватба

Водещата на „ Тази събота и неделя “ Алекс Кръстева разгласи в предаването, което води, че се е сгодила. „ През коледните празници бях в София. Вкъщи, където обаче ме чакаше годежен пръстен. Сгодих се за най-прекрасния мъж на света, несъмнено. Как тъкмо ми предложи няма да ви кажа в този момент, а различен път, тъй като това е наш персонален миг. Беше доста вълнуващо! Имаше сълзи, сополи... Не беше предстоящо.

В началото помислих, че в кутийката има обеци. Беше прелестно и ще има лятна женитба през август “ – показа водещата в студиото на bTV. Според изявления в медиите, къдрокосата тв водеща не обича да приказва за персоналния си живот. На малко на брой е прочут фактът, че тя крие тежък бракоразвод. През 2012 година хубавицата сключила брак с сътрудник. По това време тя към момента се изявяваше като кореспондентка. Запознати споделят, че сватбата на Алекс била приказна.

Тя и някогашният й брачен партньор Калин Щерев, който работи като фотограф на хонорар в бТВ, сключили брак край брега на морето. Но всичко завършило поради друга жена. Калин съвсем не се прибирал вкъщи поради работата си. Много рядко отпускът му съвпадал с този на Алекс Кръстева и последователно двамата се отдалечили един от различен.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Aleksandra Krasteva (@alex.krasteva) на Яну 4, 2020 в 5:42 PST

фотоси: инстаграм bTV и алекс кръстева
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР